«

jul 06

Sådan får du det bedste ophold på et Bed & Breakfast

Hvis du overvejer at vælge at bo på et Bed & Breakfast, næste gang du skal ud at rejse, skal du endelig gøre det. Det er hyggeligt, billigt og du får meget gange mere ud af det, end hvis du vælger at bo på et hotel. Dog skal du selvfølgelig vide en ting eller to om at bo på B&B, hvilket du kan læse dig frem til herunder.

Gode råd til at bo på Bed & Breakfast

Når du vælger at bo på et B&B, vil det naturligvis være anderledes end et hotel. Et B&B er tit en mindre virksomhed, så stedet du bor på, vil i de fleste tilfælde ikke være så stort. Dette gør det en del hyggeligere end et hotel. Personalet vil med stor sandsynlighed også gå mere op i dit velbefindende – måske du ovenikøbet ender med at få større samtaler i gang med ejerne.

Det kan sagtens være, at du skal dele badeværelse eller lignende med andre gæster på stedet, da der ikke er de samme kapaciteter som på et større hotel. Der er med stor sandsynlighed heller ikke en restaurant, men du får i stedet serveret morgenmad på dit værelse eller i køkkenet. Det hele er med til at gøre det til en oplevelse, og når først du har boet på et B&B, gør du det garanteret igen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>