Kategori arkiv: Sundhed, motion og mad

jul 29

Stress? Få fat i en god coach!

Det gav mig noget at tænke over, da vi i weekenden havde besøg af min kones søster og hendes mand, der bor i København. Min svigerinde er uddannet psykolog, og hun har gennem de senere år primært beskæftiget sig med stress behandling, hvorfor problemet med stress blandt moderne mennesker helt naturlig er noget, hun går …

Læs mere »

jan 27

Ar på sjælen

Det er ikke kun i huden, at akne kan efterlade ar, men i den grad også i sjælen. Om man døjer med et par enkelte bumser eller svær akne i ansigtet, kan det have en stor indflydelse på livskvaliteten. Især unge mennesker er udsat. Det skønnes at op imod 80-90 % af alle unge bliver …

Læs mere »

dec 27

Ud med børnene

Når vejret er godt, og solen skinner, har de fleste forældre absolut ingen problemer med at sende deres børn udenfor for at lege. Og hvorfor er så det? Fordi vi alle sammen ved, at det er godt for vores børn at lege udendørs. Det har også den fordel for de fleste af os, at vi …

Læs mere »

okt 22

Madplaner gør livet nemmere

Mambeno – hvor har I været hele vores liv! Sikke dog en fantastisk hjælp I har været i vores daglige liv. Nu tænker du nok – hvad er Mambeno? Ja, det skal jeg fortælle dig – men lad mig starte med begyndelsen.   Min mand og jeg har i de sidste 10 år haft en …

Læs mere »

aug 04

Sådan cyklede jeg mig til drømmekroppen

Vi motionerer alle af forskellige grunde, hvilket jeg godt kan sætte mig ind i. Nogen vælger at give den gas i fitnesscenteret, så de på den måde kan få kroppen fra deres drømme. Andre vælger at gøre det for et bedre helbreds, mens en tredje gruppe blot vil have en lidt bedre kondition. For mig …

Læs mere »

maj 06

Monbento til madpakken

Hvem skulle nu have troet, at det skulle vise sig at være noget af en udfordring at få indkøbt 20 forskellige madkasser til børn? Men det var det faktisk, for i den forretning, hvor jeg gik ind for at få dem skaffet hjem, fik jeg den besked, at de ikke kunne levere den model, jeg …

Læs mere »

sep 18

Fra rask til syg

Jeg har en nær ven, der blev gift tidligere i år efter en særdeles kort forlovelse. De mødte hinanden i februar og blev gift i juni – det er så både hendes og hans andet ægteskab. Hvad min ven ikke vidste er, at hun tilsyneladende har en historik med adskillige psykiske problemer, angst, stress og …

Læs mere »

sep 02

Sundhed kommer først

Der er en talemåde, der siger “Vi lever kun én gang”, og det er faktisk lidt noget sludder, for jeg ser det sådan, at vi lever hver dag – og at hver dag er en mulighed for at opnå lykke, skabe nyt og have det godt. Desværre er der mange mennesker, der ikke har muligheden …

Læs mere »

apr 22

Er det sundere at “ryge” e-cigaretter?

Ifølge langt de fleste studier forekommer e-cigaretter væsentligt sundere end traditionelle cigaretter. I modsætning til cigaretter er det ikke blevet bevist, at det skader hverken damperen eller vedkommendes omgivelser. Der anvendes i dette tilfælde ingen tobak, men derimod en speciel væske ved navn e-juice, der er med til at danne en form for damp. Denne …

Læs mere »

mar 25

Bedste bøffer i Roskilde?

En af mine gamle skolekammerater, som jeg har holdt kontakten med gennem alle de 20 år, der er gået, siden vi tog studentereksamen, er en driftig mand med masser af gode ideer, så Gert klarer sig godt sådan rent økonomisk. Gennem de senere år har han oparbejdet en virkelig god forretning med at levere emballage …

Læs mere »

Flere indlæg «