Fordelene ved vandskuring af facaden

Der er rigtigt mange gode grunde til, at du bør holde opsyn med facaden på din bolig – og sørge for, at den er i god stand. Det forlænger nemlig levetiden og holdbarheden på dit murværk; hvilket sikrer en lavere energiregning og et bedre indeklima. En facade der er nedslidt er typisk også utæt, hvilket giver anledning til store problemer i forhold til udvikling af fugt og svamp. I dette blogindlæg kigger vi nærmere på fordelene ved vandskuring, således at du selv kan vurdere, om vandskuring er noget, der er ideelt for dig og din bolig.

Et mere holdbart murværk

En nedslidt facade er ikke særlig holdbar, og kan skabe store problemer i forhold til udvikling af fugt – og dermed udvikling af skadelig skimmelsvamp. Med vandskuring af din facade vil murværket igen blive tæt, og du vil opleve en ensartet facade – modsat før, hvor fugerne eller murstenene måske var sprækkede og skallede af.

Ligeledes vil en vandskuring af facaden bidrage til, at din bolig bliver bedre isoleret; hvilket kan spare dig for meget på varmeregning – og udøve en beskyttelse mod vind, regn og sne. Alt i alt bidrager vandskuring altså til en mere holdbar facade, der kan klare det danske klima.

En flottere og mere ensartet facade

En vandskuring vil typisk forvandle en nedslidt og gammel facade til noget unikt, flot og ensartet. Hvis du har et ældre hus er det særligt tilfældet; og det er især med til at øge værdien af din bolig. Vandskuring er et super godt alternativ til klassisk omfugning; og i de fleste tilfælde er det både nemmere og billigere at udføre vandskuring af facaden.

Ydermere så er du ikke bundet til én farve eller én nuance med vandskuring. Din lokale fagmand tilbyder typisk et spektrum af forskellige farver i forbindelse med vandskuring, og det giver dig rig mulighed for at vælge dét, der passer til dig.

Bedre indeklima og lavere energiregning

Slutteligt så er en af de store fordele ved vandskuring, at du kan spare mange penge på din energiregning. Vandskuring giver dig nemlig en tæt og holdbar facade, der holder bedre på varmen end din nedslidte facade. Det er særligt aktuelt nu, da mange eventuelle købere er på udkig efter moderne og energivenlige huse.

Og i forlængelse af den tættere og bedre facade, så bidrager det naturligvis også til et bedre indeklima. Det forebygger nemlig fugt – hvilket giver anledning til udviklingen af blandt andet skimmelsvamp.

Er du klar til at få udført en professionel vandskuring?

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.