Moderne beskyttelse til din iPhone

Tidligere var jeg ikke den store fan af Apple, og jeg gjorde tit nar af de folk, der pralede løs om deres Apple-produkter. Men nu må jeg nok indrømme, at jeg har ændret mening. Jeg har nemlig fået min første iPhone, og jeg er simpelthen ufatteligt glad for den. Det er bestemt ikke fordi jeg var utilfreds med min tidligere smartphone, men der er bare noget særligt over iPhone.

Jeg har dog en anke vedrørende iPhone, og det er at de ikke holder som de gamle Nokia telefoner. Men sådan er det jo med alle typer af smartphones, uanset om det er Apple, Sony eller Samsung. Jeg vil dog gerne – for alt i verden – undgå at ødelægge skærmen på min iPhone, da det ville være en ufatteligt irriterende udgift.

Men hvad gør man så, når man gerne vil beskytte skærmen på iPhone? Jeg har undersøgt sagen, og her kommer mine fund.

1) Et etui: det er den traditionelle skærmbeskyttelse til din iPhone, men jeg har aldrig været fan. Det er simpelthen fordi, jeg synes det er for klodset, og fordi et etui ofte er grimt. Jeg har dog brugt etui til iPhone i perioder, særligt da jeg spillede meget fodbold. Her lå min iPhone ofte i tasken, og et etui beskyttede mod ridser fra nøgler og andet.

2) Panserglas: det er til gengæld min personlige favorit. Panserglas til iPhone er en ny opfindelse, der beskytter skærmen på din iPhone mod ridser, brud og skrammer. Jeg har helt vild med panserglas, da man overhovedet ikke bemærker, at det er monteret. Det er utroligt tyndt, og så virker det altså bare. Jeg har efterhånden tabt min iPhone flere gange, men det monterede panserglas har reddet den hver gang. Når man tænker på, at man kan redde skærmen for under 200 kroner – så vil jeg mene, at det er ret godt givet ud.

Hvis du også gerne vil beskytte skærmen på din iPhone, så kan du finde et stort udvalg af panserglas til iPhone her: http://www.cc-trading.dk/panserglas_1147.html

Har du også gode tips eller råd til skærmbeskyttelse, så kan du efterlade en kommentar til indlægget.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.