På sexmesse med Karin

2 måneder efter Jens havde forladt mig, var jeg stadig nedtrykt. Jeg trængte sådan til en mand hos mig, både i og uden for sengen. Jeg er et socialt menneske med et ret stort sexbehov, så det var 2 lange måneder. Heldigvis foreslog min veninde Karin, at vi skulle tage på sexmesse og indkøbe en masse lækkert sexlegetøj samt en sexgynge.

Jeg var lidt lunken ved tanken, da jeg aldrig har brugt sexlegetøj, og egentligt har jeg altid fundet det lidt vulgært. Af udseende er jeg nok det, man vil kalde en ganske attraktiv pige, så jeg har aldrig haft svært ved at finde mænd og dermed få sex!

Hvad er en sexgynge, spurgte jeg så Karin. Hun sagde, at en sexgynge også kaldes for en elskovsgynge eller sexslynge, og den kan hænge fra loftet, fra et stativ eller på døren. Læs meget mere om sexgynger på Sexgyngen.dk, sagde hun til slut.

Ankomst til sexmessen

Nå, men det blev lørdag, og Karin og jeg gjorde os klar til at tage på sexmesse. Da vi ankom til hallen, var der allerede en lang kø af mennesker, hvilket gjorde min endnu mere nysgerrig og spændt. Og hold da op, hvor var det stort, og hvor findes der i grunden mange forskellige sexartikler og frækt lingeri.

Karin og jeg gik fra den ene stand til den anden og afprøvede det ene slags sexlegetøj til det andet. Altså vi afprøvede det ikke på den måde, men hvor man lige sætter vibratoren på næsetippen for at mærke, hvor kraftig den er.

Efter 3 timers indkøb og en gang mandestrip på scenen, var vi endelig klar til at komme hjem over og få kigget lidt nærmere på vores indkøbte sexgynge, dildoer, vibratorer og det pikante lingeri.

Jeg var blevet noget opstemt af at gå rundt og mærke på de mange skønne dildoer, så jeg var bestemt ikke skuffet, da Karin sagde, at hun var træt og ville hjem og sove. Jeg tænkte faktisk “Yes”, så kan mine dildoer og jeg endelig få lidt alene tid 🙂

Jeg besluttede mig for at prøve den såkaldte sommerfugl samt den lyserøde perlevibrator, da de begge stimulerer klitoris, hvilket jeg elsker. Jeg er ikke kvinde, der har svært ved at få orgasmer, men jeg tror alligevel ikke, at nogen mænd har givet mig en orgasme så hurtigt, som disse to stykker sexlegetøj gjorde.

Tak til Karin for en faktisk aften på sexmesse, og tak fordi hun åbnede mine øjne for sexlegetøj 🙂

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.