Cykel i postkassen – næsten da

Da jeg for godt og vel et år siden igen blev single efter ganske få års ægteskab med en mand, som meget hurtigt efter vores giftermål ændrede totalt karakter i en uheldig retning, var det mig, der endte med at beholde vores hus, der ligger i en mindre landsby. Derfor var jeg tvunget til at investere i en bil, fordi vi ikke har nogen dagligvarebutikker i vores lille by, ligesom der kun er meget ringe offentlig transport, så jeg altså er afhængig af egen bil for at kunne komme til og fra arbejde og få klaret ganske almindelige indkøb.

Af først og fremmest økonomiske grunde valgte jeg at anskaffe en af de meget små mikrobiler, som er blevet så populære gennem de senere år. Min tanke var, at jeg hellere ville købe en billig, fabriksny bil end en større, brugt bil, for eftersom jeg ingen børn har er der jo ikke det store pladsbehov at tage hensyn til.

Men jeg har nu oplevet et par situationer, hvor jeg faktisk gerne ville have haft en noget større bil. For eksempel besluttede jeg for et par måneder siden, at jeg ville købe mig en ny cykel, for den gamle var efterhånden blevet temmelig træls at køre på. Det er der nok ikke så meget at sige til, for den havde noget mere end 15 år på bagen.

Men så slog det mig, at jeg ville løbe ind i et problem med at få fragtet en cykel hjem fra en cykelforretning inde i byen, hvor jeg også har mit arbejde. Jeg kunne med det samme se, at der bare ikke er plads nok i min lille bil til at få knoklet en cykel ind i den. Ganske vist er der kun 12 kilometer fra byen og ud til vores lille landsby, så jeg kunne da sagtens cykle hjem på den, men hvordan skulle jeg så få bilen hjem?

Det lille problem gik jeg og tyggede lidt på i nogle dage, men så slog det mig, at jeg vel nok kunne købe en cykel i en eller anden webshop, og i sådan et tilfælde kan man jo få den bragt til døren, hvilket ville løse problemet for mig, idet jeg har rigelig plads til at lade den gamle stå i carporten og så vente til en eller anden lejlighed med at få den kørt på genbrugsstationen.

Så jeg gav mig til at lede efter cykler på nettet, og det gik med det samme op for mig, at jeg nok ikke ville have problemer med at handle på den måde, for udvalget er virkelig stort, og man kan sagtens finde cykler af kendte mærker, som man nok ikke behøver væres betænkelig ved at købe.

Nu har jeg for længst fået min nye cykel, som jeg bruger flittigt i min fritid, når vejret indbyder til en rask cykeltur i vores dejlige landskab. Det nyder jeg meget, og jeg bruger den primært som et motionsredskab, som både holder min form i orden og samtidig giver mig masser af frisk luft.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.