Daniel Wellington er væk

Oh ak og ve!!! Jeg har netop været på ferie med nogle venner i Tyskland. Vi var af sted og se fodbold og bare hænge ud og få drukket nogle øl J Vi havde en fantastisk tur, men i al morskaben har jeg mistet min Daniel Wellington ur.

 

Kender du ikke Daniel Wellington ure, har du noget godt til gode at opdage. Filip Tysander, som er grundlægger af Daniel Wellington ure, mødte den her elegante herre (Daniel Wellington) og blev så inspireret af hans stil og hans historier. Daniel elskede at bære sine ure på gamle NATO remme. Filip og Daniel blev venner, og sådan kom Daniel Wellington ure til verden. Du kan foruden Nato remme få dem med læderremme i forskellige farver. Daniel Wellington ure kommer også til kvinder med både NATO remme forholdsvis med pink og rød og med læderremme.

 

Tilbage til mit mistede ur L Vi skulle i poolen på vores hotel en eftermiddag, og jeg lagde det i min taske. Vi var ellers meget opmærksomme på vores ting, men der gik nok for meget sjov i den, og jeg fik ikke holdt øje, for stor var min skuffelse, da vi kom tilbage, og mit ur var væk.

 

Nu er ure fra Daniel Wellington jo ikke så dyre igen, men jeg havde faktisk et personligt forhold til det. Det vil sige, at jeg kendte alle de mærker og kendetegn, der var på min brune læderrem. Det var ligesom gået til. Pokkers også.

 

Nå, men jeg må i gang med at søge på nettet, om jeg kan finde den samme model og samme rem igen. Måske jeg i den forbindelse skal have investeret i en ekstra rem og få kigget nærmere på en NATO rem. Der er en version kaldet Canterbury med blå, hvid og rød i remmen, der er temmelig cool. På den igen – jeg må have et Daniel Wellington ur igen! Og jeg ved, hvor jeg skal købe det: http://brodersenkobborg.dk/

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.