Forsinket fly til Grækenland

Der er lige omkring 2 uger til, at børnene får sommerferie. Selv har jeg ferie i de første 3 hele uger af juli. Så det bliver lidt hæsblæsende for os i den uge, hvor jeg skal arbejde, mens børnene skal være alene hjemme. De er såmænd store nok til at passe sig selv.

Min datter hjælper

Min datter har lovet at hjælpe til nede i stalden, så hun har noget at lave. Min mindste har sagt, at han gerne vil være sammen en kammerat, og jeg har arrangeret, at de kan være her i huset sammen. Jeg ved, at de vil bruge meget tid på at spille computerspil. Så i virkeligheden er jeg ikke så bange. Jeg er mere nervøs for, om de kan finde ud af selv at tage mad, rydde op i køkkenet efter sig – og ikke kommer op at skændes med min datter, når hun kommer hjem fra stalden ved middagstid.

Afsted til Grækenland

Heldigvis er det kun 5 arbejdsdage, hvor jeg skal være lidt ekstra på.
Men når den arbejdsuge er overstået, så tager jeg og børnene på ferie i 2 uger. Jeg har købt flybilletter til Grækenland. Jeg har familie dernede, og de vil gerne låne os deres sommerhus. Vi skal flyve til Athen og bo der i 1 dag. Dagen efter flyver, vi så til øen, hvor sommerhuset ligger. Det er en Covid-fri ø. Dem har vi ikke hørt om via rejsevejledningerne. Men de findes altså. Vi skal så bo dér i 12 dage, inden vi skal hjem. Jeg har lejet en bil, så vi kan køre rundt på øen. Den er forholdsvist stor. Og der er faktisk mange ting at opleve.

Jeg glæder mig så meget til at komme derned igen. Håber bare ikke, at der kommer flyforsinkelse. Især ikke, når vi skal hjem igen, fordi da er der meget kort ventetid i Athen.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.