Guide til babytøj

Hvis du lige er blevet forælder til en lille ny, så er der rigtigt mange ting, som man skal sætte sig ind i – og babytøj er en af dem. Det kan være en jungle at finde rundt i alle de forskellige mærker, modeller og fabrikanter, og det kan virke meget overvældende i starten.

Hvilken slags babytøj har den lille brug for? Hvor meget tøj skal de have på? Er det behageligt for min baby? Disse spørgsmål og mange flere har sikkert rumsteret i dine tanker, og det er ikke altid nemt at finde svar på alle de spørgsmål, som man måtte have. I denne artikel kan du læse lidt mere om babytøj, og hvordan du vælger det rigtige.

Vælg det rigtige

Der er altid megen usikkerhed forbundet med at købe babytøj, når man er nybagte forældre. Din lille baby kan nemlig godt give udtryk for, om han er tørstig eller sulten – men det er svært for din baby at fortælle dig, om han fryser eller har det for varmt.

Din baby skal altid have undertøj på udover bleen. Her køber man som regel en bodystocking, der er meget behagelig for din baby at have på – og som er meget praktisk. En bodystocking er heldigvis billigt babytøj, hvilket er godt, da din baby skal have rent undertøj på hver dag.

Når du vælger undertøj til din baby, kan du som regel vælge mellem bomuld og almindelig uld. Undertøj til babyer bør være af enten 100 % bomuld eller almindelig uld. Undertøj af uld kradser normalvis ikke, og er meget praktisk om vinteren og til babyer, der sveder meget. Hvis din baby har meget sart hud, så kan du få baby undertøj, der består af bomuld på indersiden og uld på ydersiden.

Det er svært at finde den rigtige størrelse babytøj alt efter mærke, model osv. Det er en god ide at notere vægten og højden på din baby, således at du finder den størrelse, der passer bedst – eller simpelthen bare tage din lille ny med på shopping. Husk på, at din baby vokser meget hurtigt, så du kommer hurtigt til at skifte babytøjet ud med noget større.

Lån penge til babyudstyr

Når man får børn, finder man lyn hurtigt ud af, at der er mange omkostninger forbundet med det. Når man snakker babyudstyr som barnevogn, babyalarm, brystpumpe, sutteflaske, Voksipose, klapvogn osv. osv., så kommer det sammenlagt til at koste mange tusinde kroner.

Nogle forældre vælger at købe babyudstyret brugt, mens andre vælger at låne penge til det. Det at låne penge til babyudstyr kan for nogen være en nødvendighed, men mange vil opleve, at det kan være svært at få en banklån eller et forbrugslån.

Bankerne har skærpede deres krav voldsomt, hvilket bevirker, at rigtig mange bankkunder får afslag på deres låneansøgning. Det kan være meget frustrerende at få afslag på et lån, når pengene skal bruges på noget seriøst og noget ganske uundværligt.

Lån penge online; alternativ til banklån

Heldigvis findes der et super alternativ til banklån nemlig de såkaldte kviklån eller online forbrugslån. At låne penge online er blevet super populært, da der kun stilles ganske få krav, og man behøver ikke at stille nogen form for sikkerhed.

Lån penge online kan altså redde dig, hvis banken har smækket kassen i. Du kan låne op til 300.000 kr. med et online forbrugslån, og du har op til 8 år til at afdrage lånet. Ønsker du at tilbagebetale lånet før tid, kan dette sagtens lade sig gøre uden yderligere omkostninger.

Nogen vil sikkert sige, at renten på online lån er højere end almindelige banklån, hvilket er sandt. Online lånefirmaer har ikke sikkerhed for deres penge, da du kan låne uden sikkerhed, og derfor er renten helt naturligt højere. Hvis du vil vide mere om at låne penge online, så kig forbi Forbrugslån-online.dk, som har samlet markedets førende og billigste udbydere af online forbrugslån.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.