Nyt job

I morgen venter en spændende dag. Jeg var blevet færdig med sygeplejerskeuddannelsen for nogle år siden. Herefter var jeg endt med at tage til Norge, hvor der var mange ledige stillinger at søge, og som nyuddannet higede jeg efter at komme i gang og få noget erfaring. Det havde som nyuddannet været rigtig svært at finde noget i Danmark. Efter 2 år i Norge var jeg vendt tilbage til Danmark, hvor det var lykkedes mig at få nogle vikariater på medicinske afdelinger.

Jobsamtalen

Nu var jeg kaldt til jobsamtale på lungemedicinsk afdeling på Aalborg Sygehus. Det var et stykke fra, hvor jeg boede nu, men det var et spændende job, som jeg gerne ville flytte efter. Min samtale var sat til sidst på eftermiddagen, så jeg havde booket mig ind på et bed and breakfast. Dagen efter samtalen havde jeg aftalt at mødes med en tidligere studiekammerat fra sygeplejeskolen, så skulle vi se lidt nærmere på Aalborg og blive lidt opdaterede på hinandens liv.

Et job med muligheder

Hvis jeg fik jobbet, som jeg havde søgt, kom vi sandsynligvis til at se hinanden en del mere. Mit eget indtryk af samtalen var, at det var gået godt. Jeg havde erfaring fra mine tidligere stillinger, som jeg kunne bruge, og personlighedsmæssigt følte jeg også, at jeg ville kunne passe ind. Jeg ville super gerne have jobbet, idet det indebærer, at jeg af og til skal undervise på astmaskolen i Aalborg. Her kommer børn og unge, som er henvist fra egen læge eller speciallæge, og kan få viden om, hvad er astma, hvordan påvirker den min krop, hvordan virker den medicin jeg tager, hvad kan udløse min astma osv. En aldeles fremragende ide! Astmaskolen er startet af to astmasygeplejersker for en del år siden – i starten med støtte fra forskellige fonde, som synes, at børn og unge med astma har en ret til at blive ordentligt informeret om deres sygdom i et tempo og på et niveau, som passer til dem. Ved lægen er der tit fart på, og det er i højere grad forældrene, der bliver talt til. På astmaskole er det børnene og de unge, som er i fokus. Forældrene må gerne komme med, men det er som fluer på væggen.

De næste dage holdt jeg telefonen tæt til kroppen og krydsede fingre for, at det blev mig!

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.