Træningsprogrammer

Det er altså sjovt at læse om de mange forskellige mirakelkure, der angiveligt skulle hjælpe folk med at tabe sig. Enten er det 5:2 faste, Paleo, supper, LCHF og meget andet — eller også er det ekstremt hård fysisk træning, der markedsføres som indgangen til Perleporten, når det handler om at smide de overflødige kilo som så mange render rundt med.

God kostplan og rigtig træning er vejen

Mange mennesker – faktisk de fleste – ender samme sted, som de begyndte, efter de har afsluttet en eller flere slankekure: Som overvægtige og med lavt selvværd og skrantende helbred. Det skyldes, at slankekure generelt er KURE og ikke livsmåder. Og det er et permanent skifte af madvaner, træning og kostplaner, der skal til, hvis en sund vægt og et godt helbred skal bevares.

Et godt eksempel på en professionelt udarbejdet metode er denne kostplan til vægttab fra den kendte specialist Per Nielsen.

Sådan et program koster kun 499 kr., og det er faktisk småpenge i forhold til, hvad folk får ud af det. For modsat ugebladskurene med vilde løfter om ekstreme vægttab, er denne type planer vedvarende og ændrer hele kroppens måde at håndtere mad på. Og det er det, der giver et permanent vægttab og et sundere liv.

Per Nielsen træningsprogramDet er indlysende for de fleste, at for eksempel sukker er fjende nr. 1, når det gælder din vægt og dit helbred. Men det er ikke mange år siden, at de fleste troede, at hvis de blot spiste Light produkter og så lidt fedt som muligt, var de “home free”. Nu ved man, at fedt faktisk er nødvendigt for kroppen, og at sukkeret er det, der feder.

Uanset denne viden: Med de komplette kostplaner fra Per Nielsen kommer man omkring helt nye måder at spise på, og det sætter sig som en vane, der ganske enkelt gør vægttab til en leg. Og nej – det er IKE overdrevet overhovedet.

Fakta er jo, at spiser man rigtigt, holder man en sund vægt. Og længere er den ikke. Fidusen er blot at lære, hvad der er rigtigt for den enkelte, og det tager kostplanen far Per Nielsen højde for, da den er individuelt tilpasset den enkelte.

God appetit og godt vægttab!

 

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.