Ændret tolerance for engangsknald

Traditionelt set så er engangsknald bestemt ikke noget, der er velanset – tværtimod så, så man ned på folk, der gjorde sig i engangsknald. Det var endda forbundet med noget lavkultur, som kun underklassen gjorde. Sådan er det heldigvis langt fra mere. I det moderne samfund er vi heldigvis langt mere tolerante, hvorfor det ikke længere er så ildeset og unaturligt, som det var i gamle dage. Der er endda en stigende tendens til, at engangsknald er forbundet med stærke, tolerante og velfungerende personer, der har enormt psykisk overskud i hverdagen. Folk som hygger sig med engangsknald anerkender deres seksuelle behov, men er ikke så svage, at de har behov for tryghed via en kæreste. I dag er det altså i den grad legitimt, at have en masse uforpligtende forhold, og man er ikke længere billig og unaturlig bare fordi man har et engangsforhold.

Engangsknald – og kvinder

Det er dog ikke alle, der har det lige nemt ved det nye moderne tolerante samfund. Der er nemlig forskning der viser, at kvinder har det sværere ved engangsknald, end mænd har og derfor fortryder kvinder ofte deres engangsknald. Når kvinder har været i gang med et engangsknald, så føler de sig i højere grad brugt, end de føler tilfredsstillelse. Mænd har en helt anden tilgang til det, og er ofte bare tilfredse med, at få taget trykket.

Dybt bagved disse holdninger til engangsknald kan der ligge noget biologi. Hvor mænd føler, at de er sat i verden for at sprede sæd, så føler kvinder, at de skal bygge rede. Det er altså oldgamle evolutionære forhold, der holder kvinden fra at nye engangsknaldet på samme måde som manden. Ikke desto mindre er det en tendens, der ikke er til at stoppe, og mon ikke med tiden, at kvinder kan lære at sætte pris på engangsknald.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.