Selvklæbende vægdekorationer

Det skal helst være et eller andet, der kan skrue lidt op for folks humør, bemærkede Karin, da vi i bestyrelsen for den afdeling af en stor boligforening, hvor vi bor, på et møde diskuterede, hvad vi vælge af udsmykning i de fire opgange i vores boligblok.

Baggrunden var, at boligforeningen havde afsat et beløb til yderligere forskønnelse af opgangene, efter at de alle fire havde fået en omgang tiltrængt maling og i øvrigt også fornyelse af håndgrebene på gelænderne. Det var så op til hver enkelt afdelingsbestyrelse selv at vælge udsmykningen.

Vi var omkring en lang række muligheder, hvor vi nok var mest indstillet på at få hængt nogle morsomme tegninger af for eksempel Storm P. op på væggene, men vi var lidt betænkelige ved, om de kunne få lov at hænge i fred. Vi har sådan set ikke kedelige oplevelser med, at den slags ting bliver stjålet i vores boligblok, men når folk kommer hjem fra indkøb belæsset med poser og pakker, kan man jo ved et uheld nemt komme til at støde til sådan en tegning i ramme, så den falder ned og går i stykker.

Det var faktisk Karin, der kom med den helt rigtige ide. Hun nævnte, at der i den lange gang ved omklædningsrummene i en af byens sportshaller er opsat forskellige former for vægdekoration, som ligger helt plant med væggen. De må være klæbet direkte på væggen, mente Karin.

Vi aftalte så, at Karin skulle undersøge sagen nærmere, inden vi alligevel skulle holde et nyt bestyrelsesmøde ugen efter. Det gjorde hun så, og på det næste møde fortalte hun, at der i sportshallen var tale om nogle såkaldte wallstickers fra nicewall.dk, som man køber færdige lige til at klæbe på en glat væg.

Hun havde også af halinspektøren, som hun havde kontakte, fået at vide, hvor man kan købe den slags. Og hun havde medbragt sin bærbare computer, så hun kunne vise os den webshop, hvor sportshallen havde købt disse wallstickers.

Karin havde på forhånd læst om disse vægdekorationer på net butikkens hjemmeside, og hun fortalte, at de godt nok er selvklæbende, men der er ikke tale om, at de afsætter grimme mærker af klister på væggen, hvis man på et tidspunkt vil fjerne dem igen eller bare flytte rundt på dem. Det er bare vigtigt, at den pågældende væg er ren og tør, når man sætter dekorationerne op, og hun havde for eksempel læst på butikkens hjemmeside, at hvis der er tale om nymalede vægge, bør man vente et par uger med at klæbe dekorationerne op, så man er helt sikker på, at malingen er gennemtør.

Det er i vores tilfælde ikke noget problem, for det er nu mere end tre uger siden, at vores opgange blev malet, så vi valgte at bestille 16 forskellige wallstickers med det samme. Prisen på de 16 dekorationer passede med vores bevilgede beløb. Net butikken havde et meget stort udvalg, og vi satsede helt bevidst på, at det skulle være nogle, der kan gøre folk i godt humør.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.