Aktive vandreferier

Hvad er definitionen på vandreture? I en nøddeskal kan det siges, at vandreture kan opsummeres som at gå underdørs i det naturlige landskab. Vandreture eller trekking er blevet utroligt populært over hele verden. Der er mange etablerede trekking- og vandrestier,  og du vil finde mange spændende og udfordrende ture, der indeholder vandringer helt eller delvist. Du kan vandre i smukke og dramatiske naturområder og opleve alt fra historie,kultur, dyreliv og forskellig flora og fauna.

Vandreture tester også din fysik samtidig med, at du får én på opleveren. Sørg endelig for, at du har det rette gear. Din krop vil takke dig for det!! Ferien kan ganske enkelt ødelægges af det forkerte udstyr.

Dit vigtigste udstyr er dit fodtøj. Det vil ødelægge din ferie, hvis du ikke har det rette fodtøj. Og husk også at se på det terræn, du skal gå i, så dit fodtøj passer til det. Til sommer- og bakketrekking er fleksible, lette og åndbare sko/støvler en fordel.

En anden vigtig ting er din trekkingrygsæk. Vælg en rygsæk, der giver god komfort og har det plads, du har brug for. Prøv flere forskellige for at finde netop den, der passer til dig. Det er en god ide at vælge en udgave, hvor skulderstropper er polstrede – det er ganske enkelt mere behageligt. Husk også at komme noget i rygsækken – det vil aldrig være en naturlig fitting, hvis rygsækken er tom. Bevæg hovedet frem og tilbage og sikr dig, at du kan bevæge hovedet frit, bevæge dine arme frit, og generelt om noget er i vejen. Husk på, at du vil bære den i mange timer hver dag!

Når du vælger udbyder af rejser for vandreture er det utroligt vigtigt, at du tager det rette valg, da der kan være stor forskel på udbydere. Snak med andre, der har rejst med den udbyder, du kigger på, og få deres erfaringer – og ikke mindst gode råd. Der er også masser a blogs at udforske med råd og vejledning.

Her har du to firmaer, der er danske og med gode referencer, når det gælder aktiv ferie af enhver form:

Aktiv ferie med Bering Rejser
Aktiv ferie med Mountain Adventures
Har du andre råd så lad mig endelig høre. Det er så vigtigt at dele erfaringer med andre. Kom afsted på dit eventyr og nyd det!

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.