Alt for ungerne

Det er dejligt, når man holder af sit arbejde, og det kan jeg heldigvis sige med god samvittighed, at jeg gør. Og på det seneste er jeg kommet til at holde endnu mere af mit arbejde som pædagog på en integreret institution her i byen. Institutionen rummer både en vuggestue og en børnehave, og vi pædagoger er i praksis beskæftiget med både de helt små vuggestuebørn og de lidt ældre børnehavebørn.

Når jeg er blevet endnu mere glad for mit job på det seneste, hænger det sammen med, at jeg har fået tildelt opgaven med at stå for indkøb af legetøj til hele institutionen. Da jeg i sin tid uddannede mig som pædagog, havde jeg netop et speciale omkring pædagogisk legetøj, og jeg interesserer mig virkelig meget for børn legetøj.

Så nu står jeg som sagt for vores indkøb af legetøj, og jeg har helt frie hænder, når blot jeg holder mig indenfor det budget, vi har at arbejde med. Min grundholdning er, at legetøjet først og fremmest skal være udfordrende for børnene, men det skal selvfølgelig også være gedigent forarbejdet, for ellers bliver det slidt alt for hurtigt.

Forleden dag sendte jeg en ny ordre af sted til vores leverandør, for vi skulle have nogle nye puslespil til de mindste, så jeg bestilte otte puslespil i træ fra Djeco, som er et af de mærker, jeg ofte holder mig til.

Der skulle også bestilles noget nyt til børnehavebørnene, for jeg havde fundet på, at de skulle have noget nyt til at stimulere deres fantasi. Derfor bestilte jeg en hel del udklædningstøj, for de fleste børn i den alder holder meget af at klæde sig ud og lege nogle lege, som så passer til deres udklædning.

Vi har for nylig indrettet et af rummene i institutionen som en slags tumlerum, for når vejret er dårligt, kan det ofte knibe at sørge for tilstrækkelig motion til børnene, når de ikke kan komme udenfor på legepladsen. Derfor købte jeg også nogle tumlemøbler fra Bobles, som faktisk er magen til mine egne børns tumlemøbler, så jeg på forhånd ved, at de vil blive populære.

I mit indkøb tænkte jeg en del over, at vi nu nærmer os den mørke og kolde årstid, hvor børnene helt naturligt leger mere indendørs end udenfor. Derfor valgte jeg også at købe nogle rigtig søde hånddukker til børnehavebørnene, for mange af dem vil gerne lege teater, og nu får de så en ny form for teater at udvikle sig med.

Men selvfølgelig skal jeg også sørge for, at der er legetøj, som børnene kan bruge, når de ikke lige har lyst til at lege med andre men hellere vil sidde for sig selv et stykke tid. Mit budget var godt tæt på at blive overskredet, men jeg forhandlede lidt med leverandøren og opnåede en tilpas rabat, fordi jeg købte så mange forskellige ting. På den måde fik jeg også plads til at købe noget lækkert legetøj i træ fra HABA, som også er et af de mærker, jeg går efter.

Møbler til mit hjem

Når det handler om møbler til mit eget hjem, er jeg faldet pladask for en online møbelbutik med navnet Zonexlnt.dk.

De har et ret enestående udvalg af især sofamøbler, og selvom jeg i mange havde forsvoret det, endte jeg alligevel med at købe en lækker hjørnesofa billigt – for uanset hvad: Der er sgu en vis særlig komfort i hjørnesofaer, ikke?

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.