Backgammon – hvorfor er det så godt?

Backgammon var engang helt enormt populært, men i flere år har det engang så folkekære brætspil ligget i dvale. Nu er det dog ved at komme tilbage, og det er der flere årsager til!

Det er et socialt spil

Som med mange andre rigtigt populære brætspil, så er backgammon simpelthen bare noget, man kan spille med en god ven eller bekendt.

Og det er ikke bare, at I kan spille sammen, men det går heller ikke så hurtigt, at man ikke kan snakke. I en verden, hvor vi tit har travlt på alle mulige måder, så kan det være rart at sætte farten ned!

Hjernen får også hjælp

Vi ved, at brætspil helt generelt har mange fordele for hjernen – men vidste du, at backgammon især er godt her?

Spillet har nemlig vist sig at være godt til at udvikle evnerne til at tænke kritisk. Samtidig så viser det sig også, at backgammon faktisk kan være med til at styrke spillernes evne til at bekæmpe stress. Dette er alle sammen rigtigt gode evner at have. Når man spiller backgammon, bliver disse altså udviklet og styrket, og man får både sjov og samvær samt en udvikling af hjernen.

Prøv det

Er backgammon ikke lige et af de spil, som du normalt tager fat i, når du skal finde et godt brætspil frem, så prøv det – det vil du ikke fortryde.

Og har du ikke lige et backgammonspil i forvejen, så behøver det faktisk slet ikke være så dyrt at anskaffe. Som det kan ses her: https://www.hyggeonkel.dk/overblik/backgammon/, så kan der fås mange backgammonspil til yderst rimelige priser.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.