Bukser eller jeans?

Det er ikke altid nemt at kommunikere i et ægteskab mellem to af hver sit køn. Nogle gange tænker jeg, at det må være nemmere at være forelsket i og gift med en person af samme køn 🙂 Et godt eksempel på kommunikative diskrepanser er vel forskellen på bukser og jeans?

Kvinder siger jeans og mænd siger bukser – sådan i store træk.

Uanset, om der er tale om et par godt udslidte cowboybukser, et par bomuldsbukser eller benklæder til et jakkesæt, er vi mænd generelt enige om, at det er BUKSER!

Men kvinderne? Nej – uha nej da. Cowboybukser er skal denimjeans – og så lærte man da lige det.

Den lille forskel

Der tales meget om den lille forskel mellem mænd og kvinder, men faktisk er mange af forskellene slet ikke så små endda. For eksempel er der hele emnet med størrelsen på kvinder, der i den grad kan sætte gang i debatten.

Lad os starte med at minde hinanden om, at de absolut største sexsymboler blandt kvinder var kvinder som Marilyn Monroe og Ann Nicole Schmidt. Begge var jo i høj grad, hvad man må kalde for plussize, ikke?

Og i dag er det jo absolut ikke noget problem at finde ekstremt lækkert og smart tøj til plussize.

Det betyder jo også, at vi mænd, der foretrækker piger med former, kan nyde dem velklædte og i fuld accept.

Nå, men det var egentlig et sidespring, så lad os komme tilbage til emnet.

Kvinder, der ikke selv er store, er de værste og hårdeste dommere over dem, der er runde i det. Min teori er, at det skyldes, at de er kede af, at de ikke selv har til gården og gaden, som det jo kaldes.

Kvinder er generelt hårde ved hinanden – slet ikke nær så tilgivende, som vi mænd er det. Lige der kunne de altså godt lære noget af os!

 

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.