Find lige 5 nye kontorer

Min chef er i bund og grund en rar mand. Tidligere jægersoldat og omtrent lige så firkantet som B.S. Christiansen er det – og på samme tid lige så føjtende professionel og vidende. Hans baggrund gør, at han nogle gange opfattes som mere kontant og firkantet, end han egentlig er. Jeg har arbejdet med ham i mange år, så jeg kender ham, og jeg lader mig ikke slå ud, når han er fyndig.

Find lige 5 kontorpladser

Lige før jul kom han farende gennem kontoret, og da han passerede mig, smed han et stykke papir med en ganske velbeskrevet opgave til mig. I al sin “enkelhed” gik det ud på, at jeg skulle finde 5 ledige kontorlejemål i 5 udvalgte byer for en kunde – og det skulle gerne gå stærkt, da de skulle etablere sig allerede i februar 2017!

For min chef er den slags opgaver nemme, og det er de jo så også for mig, eftersom jeg har modtaget hans træning i mange år.

Det gøres online i dag

Lidt research på nettet og jeg havde fundet en hjemmeside, der fuldt og helt dækkede behovet – en i øvrigt ret ny portal for erhvervsejendomme og lokaler. Den hedder Respace.

Heldigvis er der en meget nem og præcis søgemotor på hjemmesiden, så jeg kunne ganske enkelt sætte mig ned og begynde at opsøge de relevante lejemål by for by – og det helt uden at lette rumpen!

Byerne, jeg skulle finde kontorlokaler i, er disse:

    1. Aarhus C
    2. Viborg
    3. Aalborg
    4. Odense C
    5. Roskilde

 

Opgaven var jo til at overskue, når man har så fremragende et værktøj til at hjælpe, og det tog mig faktisk ikke lang tid at finde egnede lejemål i alle 5 byer, som jeg så kunne præsentere for min chef.

Jeg konstaterede, at Respace.dk også har både lagerlokaler, investeringsejendomme og de efterhånden ekstremt populære kontorhoteller og kontorpladser fremvist. Jeg besluttede mig for at gemme dem i foretrukne, for det er nu ganske ofte, jeg sidder med den slags opgaver.

Portaler er sagen, og jeg erkender gerne, at jeg benytter mig af mange indenfor vidt forskellige emner. Roses skal den, der fortjener det, og jeg må sige, at både design og brugervenlighed på respace.dk er fremragende. Det ser også ud til, de er meget tæt opdaterede med lejemålene, hvilket jo er ganske vigtigt!

Koster det noget?

Inden du spørger, om det koster noget at bruge Respace: Nej, det er helt og aldeles gratis! Jeg ved ikke helt, hvordan de tjener deres penge, men mon ikke det enten sker ved salg af optagelse på portalen eller via en henvisningsprovision? Uanset hvordan: For os brugere er det gratis!

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.