Den bedste vibrator til hende?

Når du skal vælge en ny vibrator, er der flere hensyn at tage. Vibratorer findes i mange prisklasser, og det er med det som med så meget andet – du får, hvad du betaler for! Det gælder for alle slags sexlegetøj, og det kan betale sig at købe sexlegetøj et ”ordentligt” sted som for eksempel Lovejoy.

Du kan vælge en klitoris vibrator, som som oftest er en lille vibrator med en meget kraftig vibration. Du kan bruge den på erogene zoner og selvfølgelig på klitoris. Nogle af dem er så stærke i vibration, at det føles bedre at bruge den på området omkring klitoris i stedet. Du kan bruge den, når du er alene naturligvis, men den kan også buges på flere måder med din partner. Forestil dig, at du bruger den på din klitoris, men han er inden i dag – fx mens du sidder ovenpå ham. Mulighederne er mange J Du kan også bruge den på dig selv, mens han kigger på.

En dildo vibrator er nok det mest kendte sexlegetøj på markedet. De kan have flere udformninger. De kan være udformet som en penis med hoved og årer og det hele for at være så naturtro som muligt. Og de kan være glatte med typisk et fyldigt hoved. De kan også have en tap, som er til at vibrere på klitoris, når de er inde i skeden. Disse kan naturligvis også bruges som opvarmning med vibrationer på klitoris uden at bruges direkte som dildo. Betjening af disse dildo vibratorer kan enten ske direkte på dildoen eller nogle har endda en fjernbetjening.

En g-punkts vibrator er typisk en mindre vibrator. De er som oftest lidt ”krogede”, så de kan ramme g-puktet, der sidder 2-4 centimer oppe i skeden. Der findes også en vibrator for par, der både stimorer klitoris og g-punkt og samtidig stimulerer hans penis, når I har sex.

Endelig har vi ”The Rabbit” – som du måske har set i serien ”Sex and the City”. Den har kugler inden i vibratoren, der roterer og stimulerer dig indefra. Samtidig har den en sommerfugl, som giver dig massage på din klitoris, mens dildoen er ført op.

Der findes udover disse fx strap-on vibratorer. Tjek en butik med sexlegetøj på nettet for mere information. For eksempel her, hvor du kan se mange eksempler på en god vibrator: http://www.lovejoy.dk/vibratorer-72

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.