Giftes – og gaven?

Min bedste ven skal giftes. Om ikke så længe. Jeg skal være forlover. Det er jeg stolt af. Jeg er også lidt ked af det. Han gifter sig, og det betyder jo sikkert, at vi ikke kommer til at få så mange sjove aftner sammen mere. Han vil jo helst være hos sin tilkommende. Og så kommer der jo nok børn, som han så vil prioritere højere end sine venner. Og vores elskede bordtennis – han er en ren mester ved et bordtennisbord efter et par øl!

Aldrig giftes

Selv skal jeg aldrig giftes. Det har jeg lovet mig selv. Men det vil han altså.

Vennerne og jeg er ved at planlægge hans polterabend. Den skal holdes i næste måned. Vi er ved at finde på forskellige oplevelser og ting. vi skal have ham til at gøre. Der er meget delte meninger mellem os om, hvad der er sjovt at se ham gøre. Vi kender ham godt og ved, at han er frisk på det meste.
Den gang en anden af vores venner skulle giftes, skulle han have en ridetime på en kæmpestor hest. Det var faktisk en udfordring at få ham op på dyret. Han var bange for hesten. Men det lykkedes, men det var ikke en god oplevelse. Den idé dur ikke. For det første er den afprøvet. For det andet, så var det ikke en succes.

ATV adrenalin junkie

Vi har derfor tænkt, at vi skal have ham til at køre en ATV. Der findes nogle steder, hvor man kan leje en ATV og få lov til at køre helt vildt. Det kunne være en ret fed oplevelse. Sådan at få adrenalinen helt op i det høje leje.
Et eller andet sted på nettet, har jeg læst om sådan en udlejer. Han tilbyder forskellige ture, alt efter hvor god man er til at køre en ATV. Man kan køre i en skov, eller i en gammel grusgrav. Det kunne da være fedt, hvis vi alle sammen kunne komme til at køre om kap med den kommende brudgom.

Der er bare lige den barriere, at jeg ikke har kunnet finde et sted med udlejning af firhjulstrækkere her på Sjælland. Jeg har fundet ét sted ovre i Jylland. Så jeg tænker, at vi flyver til Aarhus og holder hele arrangementet der. Det kan jeg forestille mig, kunne blive en fin dag. Flyve til Aarhus tidlig morgen, få brunch et eller andet sted og så ud og køre på ATV eller Quad, som de også kaldes. Jeg har talt med én, som kan arrangere turen for os. Han spurgte, om vi har kørt på ATV før.

Det måtte jeg fortælle ham, at vi ikke har. Vi er 11 mænd, som skal prøve det. Han forklarede, at så må vi nok tage oplevelsen i to omgange. Ikke fordi vi er 11, men fordi vi ikke har prøvet det før.
Den første bliver et lynkursus i, hvordan man egentlig kører maskinen. Den anden bliver så et ræs i et rimeligt udfordrende terræn.
Han forklarede også, at vi ikke behøver selv at tage hjelme eller kropsbeskyttere

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.