Konfirmander i lingerie?

Ak ja, jeg kan vel dårligt nok blive ved med at tænke på Louise som ”min lille pige”. Egentlig rokker det ikke i sig selv ved den tankegang, at hun nu skal konfirmeres på næste søndag, men da jeg i dag var sammen med hende inde i byen for at købe de sidste elementer i hendes påklædning til konfirmationen, gik det for alvor op for mig, at hun jo ret beset ikke længere er min lille pige. Men ligefrem lingeri?

Kjolen

Vi har for længst købt selve konfirmationskjolen, ligesom alt det øvrige som det såkaldte andendagstøj, sko og så videre har været på plads i flere uger, men vi manglede at få købt noget nyt og smart undertøj til Louise, og det fik vi så på plads i dag.

Mens min mand var til et møde på den restaurant, hvor vi skal fejre konfirmationen, for at lave de endelige aftaler om menuen og så videre, gik Louise og jeg hen til byens store lingeriforretning for at få klaret de sidste indkøb til hendes garderobe.

Vi havde på forhånd aftalt, at hun blandt andet skulle have et nyt BH sæt, og det var faktisk, mens vi sammen med en ekspeditrice studerede de forskellige muligheder, at det for alvor gik op for mig, at Louise ikke længere er ”min lille pige”, for ekspeditricen tog Louise i nærmere øjemål og sagde lige ud, at hun nok skulle have en C-skål.

Den første BH

Ak ja, tænkte jeg og mindedes den første BH, Louise fik for et par år siden. Den gang var en A-skål direkte for stor til hende, men hun var alligevel meget stolt over, at hun nu skulle til at gå med BH, for så er man jo næsten voksen!

Og nu stod vi der i forretningen og kiggede på BH sæt, som både i stil og i størrelse ville passe til enhver voksen kvinde i samme størrelse som Louise, så jeg måtte knibe mig selv i armen og huske på, at Louise altså endnu ikke er fyldt 14 år. Men de unge piger i dag bliver i mange tilfælde temmelig tidligt udviklet rent fysisk, og på det punkt adskiller Louise sig ikke fra de fleste.

Og når det kommer til hendes ønsker om, hvilken form for lingeri hun skal gå i, er hendes smag også betydeligt mere voksen, end jeg egentlig bryder mig om. Det oplevede jeg også et eksempel på, da vi var på indkøb i dag.

Senere – hvis hun slægter sin mor på – får hun brug for noget, der understøtter en stor og fyldig barm, og der er der jo ikke rigtig noget, der slår PrimaDonna lingeri!

Små smarte trusser

Louise skulle selvfølgelig også have et par smarte trusser til konfirmationen, og hun var ikke i tvivl om, at hun helst ville have et par G-strengs trusser. Men der satte jeg altså hælene i, for hendes konfirmationskjole er i et forholdsvis tyndt, hvidt stof, så jeg regner med, at man vil kunne ane konturerne af hendes undertøj gennem stoffet, og så synes jeg altså ikke, at en pige på 13 skal være iført G-streng.

Det diskuterede vi lidt, men jeg kunne nu godt mærke på Louise, at hun ikke havde regnet med at få det ønske opfyldt, og det fik hun heller ikke. Til gengæld kan vi nok enes om at se på lidt lingeri fra Marie Jo til hende.

Uanset hvad – lingeri klæder jo de smukke escort piger i København her, ikke?

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.