Hurra for en god forsvarsadvokat

De færreste af os får heldigvis brug for en forsvarer – eller forsvarsadvokat som det jo hedder, hvis det skal være helt rigtigt. Men når det sker, er det dælme vigtigt, at det er den rette advokat, der kommer på opgaven. Og det er faktisk vigtigere, end de fleste tror – ikke mindst, hvis man er blevet anklaget for noget, man ikke har gjort. Og det sker jo altså ganske ofte, at politiet og efterfølgende anklagemyndigheden tager fejl, når der rejses tiltale.

Sidste år kom en af mine ansatte i klemme i en yderst uheldig sag, som han i øvrigt var helt og aldeles uskyldig i. Kun takket være en eminent dygtig forsvarsadvokat her i Fredericia, lykkedes det ham at undgå alt for mange skader som følge af den knibe, han var landet i.

Når forsvarsadvokaten tager fat

Jeg fik kendskab til sagen, fordi jeg mandag morgen blev kontaktet af en advokat fra firmaet i Fredericia, som yderst professionelt og nænsomt fortalte mig, at min medarbejder var blevet varetægtsfængslet lørdag aften, og at han som følge deraf ikke kunne møde på arbejde den mandag. Jeg fik en god og grundig forklaring på, hvad der var sket – og jeg var ikke et sekund i tvivl om, at min medarbejder havde rent mel i posen. Egentlig ville jeg aldrig betvivle ham, men advokatens fremragende udlægning af forholdet gjorde mig blot endnu mere sikker i min sag. Han havd ei øvrigt været en tur online for at tjekke en sammenligning af lån.

Jeg havde faktisk ikke nogen anelse om, at min medarbejder overhovedet havde en fast advokat, og det viste sig også senere, at han faktisk havde kontakte firmaet Trolle Advokatfirma på en erindring om tidligere historier om deres professionalisme.

Ikke så mange at vælge mellem i Trekantsområdet

Nu er det jo ikke som i København, hvor der er forsvarsadvokater nok til at bygge en hel bro af dem. Her i Fredericia er der kun ganske få, så det var jo et reelt held, at det så var nogle af landets bedste, der faktisk er samlede i Trolle, som i øvrigt har kontorer i både Fredericia, Kolding, Vejle og Middelfart og derfor må siges at sidde ganske solidt på Trekantsområdet. Nok ikke det værste sted at positionere sig – området er jo i en konstant og ganske interessant vækst.

Lad mig sutte med at fortælle, at forsvarsadvokaterne fra Trolle i løbet af to dage fik afklaret det hændelsesforløb, der fik min medarbejder varetægtsfængslet, så han allerede onsdag kunne møde p job igen som en 100% frikendt mand. Det var en festdag for ham – og såmænd også for os her i virksomheden, hvor han er en afholdt nøgleperson.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.