Trygge institutioner

Der er næppe nogen forældre, der ikke vil det absolut bedste for deres børn, og det betyder blandt meget andet, at et frit valg af daginstitutioner som børnehaver er afgørende for mange. Og konstante nedskæringer ( i takt med stigende skatteopkrævning) har gjort, at mange offentlige børnehaver efterhånden har svært ved at leve op til forældrenes krav.

Trygge Institutioner

Det er med baggrund i den stigende efterspørgsel på bedre børnehaver, at den iderige og børneglade Tue Roth startede Trygge Institutioner. Formålet var og er at skabe bedre og mere trygge forhold for børnehavebørn.

Det har siden udviklet sig til adskillige børnehaver – og flere er på vej:

Børnehuset Svanen

Svanemøllevej 2, 2100 København Ø

Børnehuset Arken

Børnehuset Arken

Arkturus Alle 42, 2770 Kastrup

Børnehuset Isfuglen

Børnehuset Isfuglen

Dalvangsvej 56, 2600 Glostrup

Børnehuset Giraffen

Børnehuset Giraffen

Kirkegårdsvej 25B, 2300 København S

Dragen Naturbørnehave

Æbleskoven Naturbørehave

Dragen Naturbørnehave. Over 2000 kvadratmeters fantastisk naturareal i en nedlagt æbleplantage. Dragen er en del af Børnehuset Giraffen.

Gode forhold for pædagoger og medhjælpere

Det er indiskutabelt, at kun glade og tilfredse medarbejdere kan give børnene den opbakning og udvikling, alle børn har fortjent. Og det er en vigtig del af hele det setup, der ligger bag Trygge Institutioner.

I dag har alle børnehaverne under Trygge Institutioner overenskomster med både BUPL og FOA.

En moderne børnehave

Målet med de stadigt flere børnehaver under Trygge Institutioner er at skabe sikre, trygge og pædagogisk udviklende rammer for de små, der jo altså tilbringer en ikke uvæsentlig del af deres tid i børnehaverne. Og når man læser om forældrenes reaktioner, er der ingen tvivl om, at det i den grad er lykkedes.

Har du lyst, kan du besøge en Facebook side for en af børnehaverne under Trygge Institutioner her: https://da-dk.facebook.com/IsfuglenTrygge/

 

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.