Sløve mænd – kostumer hjælper

De er ikke altid så nemme at trække op til noget sjov, de mænd. Ham, jeg er gift med, er i de fleste tilfælde ingen undtagelse, men han overraskede mig nu alligevel positivt her for nylig, da vi modtog en invitation til en stor fest i en forening, min mand er medlem af.

Af invitationen fremgik det klart, at der er tale om en temafest, og at det forventes, at alle deltagere møder frem udklædt som borger fra et eller andet europæisk land. Min mand sagde straks, at han jo så bare kunne iføre sig sit pæne, mørke jakkesæt og dermed ligne den danske, han i virkeligheden er.

Jeg protesterede vildt, men han grinede bare og sagde, at det selvfølgelig var hans spøg, og at han bestemt var med på, at vi skulle finde nogle spændende kostumer til den fest. Det blev jeg da lettet over, og jeg begyndte med det samme at spekulere på, hvad vi kunne finde på at klæde os ud som. Vi tjekke kostumer ud på bl.a. gozmo.dk

Kostumebal

Dagen efter nævnte jeg det for min gode veninde, at vi var inviteret til sådan en slags kostumebal, og Karin var straks fyr og flamme med hensyn til at hjælpe med gode ideer til vores udklædning. Det må godt være en smule provokerende, sagde hun straks, for det giver altid et pift til sådan en fest, hvis en del af deltagerne er iført nogle lidt frække kostumer.

Lederhosen og hjemmesko

Vi snakkede lidt frem og tilbage om mulighederne, og pludselig sagde Karin, at hun syntes, vi skulle klæde os ud som tyrolere til festen. Det er nemlig forholdsvis nemt, fortsatte hun, og kan sagtens gøres med et anstrøg af lidt frækt, uden at det behøver gå over gevind. Og, sagde hun med et grin, jeg ville faktisk gerne se din mand iført lederhosen med stikkelsbærbenene stikkende ud nedenunder. Og faktisk også gerne mens han stadig har sine hjemmesko på 🙂 Dem her: https://www.woolbynature.dk/shop/hjemmesko-til-herre-6c1.html

Hun hentede sin bærbare computer og gik på nettet for at søge efter et tyroler kostume til både kvinder og mænd. Dem fik vi en rum tid til at gå med at grine over, og jeg kunne godt se, at det ville være helt oplagt for min mand og mig at møde op som tyrolere.

Karin holdt fast i, at vi godt måtte provokere en anelse, og hun sagde til mig, at med min pænt velbevarede figur, ville det helt rigtige være, at jeg bliver iført en stram corsage og så et par stramme leggings i en eller anden skrap kulør.

Jeg protesterede lidt, for selv om jeg nok må indrømme, at jeg har bevaret min figur ganske godt efter tre børnefødsler, så synes jeg alligevel, at jeg som næsten 40-årig er for gammel til at møde op til sådan en fest i corsage og stramtsiddende leggings. Og jeg er ikke helt sikker på, at jeg vil føle mig godt tilpas i sådan et outfit, for jeg vil nok føle, at jeg udstiller mig selv lidt rigeligt.

Men Karin holdt fast på sit, og hun fik mig faktisk overtalt til det kostume, så nu håber jeg, at min mand er med på ideen.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.