Kursus i forandringsledelse

Nogle gange er det ganske små ting, der sætter en lavine i gang, og det må jeg sige var tilfældet med et kursus, som 2 medarbejdere hos os kom på for over et år siden nu. Det var et kursus i forandringsledelse efter ADKAR modellen.

De 2 sygeplejersker kom tilbage som nærmest forandrede – og det i ordets mest positive forstand. De er begge ledende sygeplejersker, og det var egentlig baggrunden for deres deltagelse i kurset: De skulle forestå en del organisatoriske og praktiske ændringer her på stedet. Og hillemænd: Det kom de til!

Six Sigma?

Som sagt kom de tilbage i den grad optændte, og de lagde hårdt ud med at bearbejde ledelsen på øverste niveau med ideer om implementering af Six Sigma. Det begreb var ukendt for mange af os dengang – men Six Sigma er specialet i det firma, der afholdt kurset: https://houseofsixsigma.com/

Fra 0 til 100 på kort tid

Det lykkedes de to ganske overbevisende damer at få ledelsen med på ideen, og det efterfølgende år var en ganske intens proces, der bestod af en hel del kurser for mange af os.

Nogle af medarbejderne blev ligefrem certificerede og er i dag det, der kaldes Green Belt i Six Sigma.

Vi har simpelthen opnået en hel række forbedringer, der spænder lige fra kortere indskrivningstid, færre fejl over bedre arbejdsmiljø til en virkeligt effektiv optimering af en lang række processer.

Og modsat hvad mange tror: Effektivisering af processer betyder mindre stress, mindre arbejde og markant færre fejl (og netop fejl er jo det, der tager tid).

Det er egentligt nogle japanske filosofier, der ligger bag – og vi må jo lade de kære japanere, at når det gælder om at gøre processer så smarte som muligt, er der ikke rigtigt nogen, der slår dem.

Jo – vi gør sgu! For det er helt eminent, hvad vi har opnået.

Jeg vil gerne anbefale House of Six Sigma, der drives af Storm Management, De gør det altså bare godt!

Storm – House of Six Sigma – Kongevejen 415 – DK-2840 Holte T: +45 7020 7141 E: info@storm.dk

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.