Kursuslokaler i City

Gad vide om der overhovedet findes flere muligheder for et mødelokale i København, som jeg ikke har set indvendigt fra? Sådan fornemmer jeg det i hvert fald, efter at jeg i en årrække i mit virke som rådgivende ingeniør har holdt møder flere gange om ugen med diverse bygherrer om de projekter, som jeg er med til at styre.

I rigtigt mange tilfælde er det sådan, at bygherren er et firma, der enten har til huse langt udenfor København, eller er et firma, der ikke selv råder over faciliteter til at være vært ved sådanne byggemøder. Derfor lejer de sig ind i et af de konferencelokaler i København, som der findes en hel del af på markedet.

Når byggeriet er i gang

Det er noget andet, når først byggeriet er kommet godt i gang, for så er vi normalt nødt til at holde byggemøderne på selve byggepladsen, hvor mødedeltagerne kan tage projektet i nærmere øjesyn, efterhånden som det skrider frem. Så er vi normalt henvist til at sidde i en skurvogn og drøfte tingene, men heldigvis er moderne skurvogne ganske velindrettede og udstyret med for eksempel kaffemaskiner, så vi kan få en kop kaffe under møderne.

Komfortable mødelokaler er sagen

Det fungerer udmærket, men det er selvfølgelig lidt mere komfortabelt at sidde i et velindrettet og godt møbleret mødelokale, hvor man også bliver serviceret med kaffe, eventuelt lidt kage og i de fleste tilfælde et pænt udvalg af frisk frugt.

Disse firmaer, der lejer den slags lokaler ud, har som hovedregel en god fornemmelse for, hvordan man får mødedeltagerne til at føle sig godt tilpas. For eksempel er det ganske normalt ved møder tidligt på dagen, at der serveres rundstykker med ost og den slags sammen med kaffe og juice.

Kursuslokaler skal fungere

Da jeg selv tidligere i år skulle stå som arrangør af et to dages kursus for de yngste ingeniører i vores firma, var jeg i den situation, at jeg ikke behøvede at gå i byen for at søge efter kursuslokaler i København. Mine erfaringer fra de mange byggemøder fortalte mig med al ønskelig tydelighed, hvor jeg helst ville have afviklet det pågældende kursus.

Der er nemlig et specielt af disse firmaer, hvor jeg har været til møder flere gange i årenes løb, hvor jeg har oplevet service som værende lige en tand bedre end noget andet sted. Der er et veluddannet og altid smilende personale til at servicere kunden og møde- eller kursusdeltagerne, og selve forplejningen er altid helt i top.

Da det som regel ikke har været mig, der har været vært ved byggemøderne, har jeg ikke haft det store kendskab til priserne. Derfor var jeg i forbindelse med det nævnte kursus nødt til at indhente tilbud fra yderligere et par udlejere af mødelokaler, og jeg må faktisk sige, at jeg blev temmelig overrasket over, at det firma, som jeg sætter absolut højest på ranglisten, overhovedet ikke var dyrere end nogle af de andre.

Det var positivt på baggrund af mine erfaringer med den høje servicestandard. Og under kurset oplevede jeg da også, at firmaet til fulde levede op til den standard.

Jeg skal i øvrigt på et andet kursus samme sted, der afvikles af samme firma – nem lig et kursus i konflikthåndtering.

Disclaimer

1 kommentar

  1. Mødelokaler kan enten være kolde og kedelige, ellers også kan de være varme og indbydende. Har man gjort nogen ud af indretningen mht. interiør, herunder isenkram. så mærker man det straks. Det er ikke anderledes end med en bolig, hvor der også skal være styr på isenkram og interiør.

Skriv et svar

Your email address will not be published.