Madplaner gør livet nemmere

Mambeno – hvor har I været hele vores liv! Sikke dog en fantastisk hjælp I har været i vores daglige liv. Nu tænker du nok – hvad er Mambeno? Ja, det skal jeg fortælle dig – men lad mig starte med begyndelsen.

 

Min mand og jeg har i de sidste 10 år haft en webshop med børnetøj, som vi passer hjemmefra og har vores kontorer. Vi har 2 medarbejdere, der arbejder fuldtid, som også har kontor i vores hjem. Vi har lange dage og arbejder tit også i weekenden.

For 4 år siden fik vi vores skønne datter. Det betød en omlægning af vores arbejdsdag, da vi jo ikke længere kunne arbejde de her lange dage. Vi har sikkert stadig flere timer end de fleste, men har så absolut skåret ned. Vi har en piccoline, der hjælper os med post på kontoret, lidt småindkøb og lidt rengøring, så vi kan få det til at hænge sammen.

Madplaner hjælper på “Hvad skal vi spise”

Der er dog stadig et område, hvor det halter, og det er vores madplaner til familien. Min drøm har altid været, at jeg kunne lave en madplan for ugen, så jeg ikke skulle ud og købe ind hele tiden. Det går der hurtigt noget tid med. Det har bare været svært for mig at finde tiden og inspirationen til at få lavet madplaner for os. Nogle uger har jeg fået det gjort, og det er sådan en lettelse ikke at skulle tænke over hver dag, hvad vi skal have at spise.

Tusind tak til Mambeno

Jeg sad og bladrede i et dameblad en aften, efter min datter var lagt i seng og læste så om Mambeno. Det var jo lige det, jeg havde sukket efter. Madplan én gang om ugen lige til min e-mail tilpasset en børnefamilie. Og så får jeg endda en shoppingliste. Så nemt at gå til. Tusind tak Mambeno.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.