Fejre fødselsdag i København

En af mine kolleger, Hans Erik, runder de 40 år i næste uge. Han har haft et hårdt år, fordi hans kone på grund af sygdom blev arbejdsløs for et års tid siden. Hun har det bedre nu, men der går i hvert fald et godt stykke tid endnu, før hun kan tænke på at komme ud på arbejdsmarkedet igen. Det har betydet trængselstider for Hans Erik og hans kones økonomi, så Hans Erik bekendtgjorde for længe siden, at vi godt kunne skyde en hvid pil efter en fødselsdagsfest i anledning af hans 40 års fødselsdag.

Vi kunne alle sammen mærke, at det gjorde ham ondt, for han er noget af en festabe, der nyder at være vært for gode fester. Derfor snakkede vi sammen om at lave en eller anden form for surpriseparty for ham, og Finn og jeg fik til opgave at finde på en eller anden form for sjov aktivitet, vi kunne hygge os med, før vi skulle ud og have noget godt at spise.

Finn fortalte, at han for nogle måneder siden havde været med til en firmaevent i København, som det firma, han kone er ansat i, havde arrangeret. Det havde været både sjovt og udfordrende, og det gik ud på at spille kajakpolo, hvor deltagerne sejler rundt i en kajak og spiller en slags polo, der svarer til vandpolo. Det var hos firmaet Bryggens Kajakpolo i øvrigt.

Den var jeg helt med på, for selv om jeg også har været med til en del firmaarrangementer i København, har jeg nu ikke oplevet noget, jeg syntes var specielt spændende, og det her lød da som en sjov udfordring. Finn understregede, at man bestemt ikke behøver at være nogen ørn til at sejle i kajak for at kunne være med, men det ville selvfølgelig være en fordel, at man ikke er bange for at blive lidt våd.

Vi tog sammen ned til det pågældende firma, og da vi kom var der netop gang i et personalearrangement, hvor en flok kvinder gjorde sig godt og grundigt til grin i kajakkerne. Det så hylende morsomt ud, og der var i hvert fald ingen tvivl om, at de deltagende kvinder i forskellige aldre morede sig kosteligt, selv om ingen af dem så ud til at have ret meget styr på sådan en kajak.

Vi snakkede med firmaet indehaver, og det lykkedes os også at få bestilt en tid i det ene af de to bassiner, firmaet råder over. Indehaveren fortalte, at der var optaget i det andet bassin af en flok yngre mennesker fra Roskilde, som havde bestilt plads til en polterabend i København.

Inden vi forlod stedet, kontaktede vi Hans Eriks kone for at sikre os, at de var hjemme på hans fødselsdag, og at hun var med på ideen, så hun kunne sørge for, at Hans Erik ikke fik andre ideer, og det var hun helt med på. Indehaveren af stedet spurgte, om der var tale om et firmaarrangement, eller om det var helt privat. Da det jo var privat, kunne vi desværre ikke trække momsen fra nogen steder.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.