Nem udsmykning til din bolig

Hvis der er en ting, som virkelig kan imponere, så er det en flot og lækker bolig. Det er nemlig et udtryk for god stil, sikker smag og selvtillid. Jeg har altid sat indretningen af lejligheden højt, og modsat mange andre, så er mine penge ofte blevet brugt på plakater og malerier – fremfor dyre sko eller jeans. For mig er investeringen i boligen langt bedre og vigtigere.

Men jeg ved jo også godt, at det ikke er alle, der går lige så meget op i indretning som mig selv – og derfor har jeg besluttet mig for at skrive dette blogindlæg. Jeg vil nemlig gerne udbrede den gode stil til alle andre, og jeg vil gerne inspirere folk til at gøre mere ud af deres bolig. Så hvis du har et par minutter til overs, så synes jeg, at du skal læne dig tilbage, og lade dig blive inspireret til dit næste indkøb til stuen eller soveværelset.

Vægtapet og gruppemalerier

Jeg har altid synes rigtigt godt om udsmykning til væggene; det være sig plakater, malerier og hvad man nu ellers kan finde på. Det kunne også sagtens være flotte hylder, billedhylder eller reoler. Det vigtigste for mig er sådan set bare, at det skaber noget dynamik og bevægelse i lokalet. Der er ikke noget værre, end en uinspireret og uambitiøs stue. For mig i hvert fald.

En af måderne du kan udsmykke din stue eller soveværelse på, er ved at bruge vægtapet. Det er nemlig super moderne, nemt at montere – og så kan du pille det ned igen, når du bliver træt af det. Det er altså ikke så permanent som maling, og det er jeg særligt vild med. Du kan finde vægtapet i mange forskellige udsmykninger, og det kan virkelig bringe liv ind i stuen. Har du altid drømt om en bar murstensvæg? Ja, så kan du finde det med vægtapet. Eller hvad med et motiv af lyst træ? Mulighederne er uendelige, og det kan jeg så godt lide. Har du lyst til at se mere til vægtapet, så skal du klikke her.

En anden måde at skabe dynamik i stuen, er ved at investere i gruppemalerier. De er lidt anderledes end normale malerier, og de er så småt begyndt at vinde indpas i forskellige designblade. Jeg kan godt lide gruppemalerierne, og jeg synes det er spændende, når der sker udvikling indenfor traditionel kunst. Et gruppemaleri er sådan set ét stort maleri, der er blevet delt op i mindre stykker. Det giver en meget større frihed i forhold til placeringen, og det kan skabe dynamik i en ellers kedelig stue.

Hvis du gerne vil se flere eksempler på ting til boligen, så skal du kigge forbi det store internet. Her er der mange netbutikker, der forhandler flotte ting til boligen. Jeg bruger selv alt for meget tid på at finde inspiration, men sådan er det jo tit, når man får sig en hobby.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.