Ondt i ryggen

Normalt synes jeg nu nok, at min mand er forstående nok, både når det gælder mig selv og vores børn, men forleden dag måtte jeg alligevel bruge noget tid på at overbevise ham om, at det altså nok ikke er skaberi, når vores datter, Katrine på 14 år, klager over voldsomme smerter i maven, hver gang hun får sin menstruation. Det er så vidt jeg husker hendes tredje menstruationsperiode, hun startede på forleden dag.

Selvfølge er det sværere for en mand at sætte sig ind i, hvor ondt det kan gøre på purunge piger, når de er startet på at få menstruation, så forleden dag satte jeg mig ned sammen med ham og fortalte ham om, hvordan jeg selv i sin tid var voldsomt plaget af menstruationssmerter det første års tid, efter at jeg havde fået min første menstruation. Menstruationssmerter kan afhjælpes med akupunktur.

Jeg fortalte ham om, at det af og til kunne være så voldsomt, at jeg bare ikke kunne passe min skole, og det samme er nu tilfældet for Katrine, og det er disse sygemeldinger, min mand har lidt svært ved at acceptere. Men jeg tror nu nok, at det lykkedes mig at overbevise ham om, hvor invaliderende den slags smerter kan være.

I hvert fald begyndte han at snakke konstruktivt om, hvad der eventuelt kunne gøres for at hjælpe Katrine, og det var faktisk ham selv, der på et tidspunkt lidt eftertænksomt nævnte, at det da kunne være, at akupunktur kunne hjælpe hende af med smerterne.

Den mulighed havde jeg ikke selv tænkt på, for da jeg var i den alder, var akupunktur meget lidt udbredt og blev nærmest anset som lidt af en slags heksekunst. Men det er jo meget anderledes i dag, hvor akupunktur er en anerkendt behandlingsform, og baggrunden for, at min mand kom på den tanke, er nok, at han selv sidste år var i behandling af rygsmerter med netop akupunktur – se mere her: http://www.akupunktur-laegehuset.dk/

Den gang havde han gået et stykke tid med et hold i ryggen, og det ville tilsyneladende ikke gå over af sig selv. Derfor konsulterede han først en kiropraktor og fik et par behandlinger, og selv om det hjalp noget, fjernede det ikke alle hans smerter i ryggen. I et godt stykke tid bed han det i sig og tog bare nogle smertestillende piller, når det var allerværst.

Men en dag havde en kollega foreslået ham at opsøge en klinik, der behandler med akupunktur. Den pågældende kollega havde selv haft en god oplevelse med netop den klinik, hvor han havde fået en behandling af piskesmæld, som var opstået efter et mindre trafikuheld, hvor han i sin bil var blevet påkørt bagfra af en anden bil.

Det havde hjulpet rigtigt meget allerede fra den første behandling, og efter i alt tre behandlinger med de tynde nåle var alle hans gener efter piskesmældet helt forsvundet.

Så jeg blev helt glad for, at min mand tænkte i de baner, da vi talte om Katrines menstruationssmerter, så nu vil jeg undersøge, hvor man her i nærheden kan få sådan en behandling med akupunktur.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.