Professionel webshopløsning

Det var en god snak, jeg fik med en mand, som jeg aldrig tidligere havde mødt – og i øvrigt heller ikke siden – for godt et års tid siden. Vi var begge ude for at lufte vores hund i en hundeskov, hvor hundene må løbe rundt uden snor på. De to hunde kom godt ud af det med hinanden, og mens de løb og legede sammen, stod vi og sludrede lidt om hunde og deres pasning.

Manden fortalte mig, at han for nylig var begyndt at give sin hund noget nyt hundefoder, og det bekom tilsyneladende hans hund rigtig godt, for dels kunne den virkelig godt lide det nye foder, dels fik den en flot pels, der var mere blank end tidligere.

Det interesserede mig, så jeg spurgte manden, hvor han købte det foder, og han fortalte, at han købte både foder og andet udstyr til hunden i en webshop, som han lidt tilfældigt havde fundet på nettet, og jeg fik adressen af ham og skrev den ned, for jeg havde i et stykke tid tænkt på, at jeg nok skulle prøve med noget andet foder til Carlo, som min hund hedder.

Det viste sig så, at det firma, der driver den pågældende netbutik, har domicil i en mindre by bare 10 kilometer fra, hvor jeg bor, og til min store overraskelse viste det sig også, at webshoppen bliver drevet af en af mine gamle skolekammerater, som jeg på det tidspunkt ikke havde set i mere end 15 år.

Derfor valgte jeg en dag at ringe til ham og fortalte ham, at jeg var meget tilfreds med at være kunde i hans webshop. Jeg fortalte ham også, at jeg rent faktisk bor i nærheden, og hans reaktion var, at så kunne jeg jo lige så godt hente mit hundefoder selv, for så kunne han sælge mig det billigere.

Det aftalte vi, og da jeg besøgte ham dagen efter, fik vi os en god snak om gamle dage og om, hvordan det er gået os i livet. Han fortalte, at han var begyndt at drive sin webshop for godt fire år siden, men i starten var det et uforholdsmæssigt stort arbejde i betragtning af, hvad han kunne tjene på det.

Men så havde han investeret i en professionel webshop løsning som egentlig bare er et program til computeren, som automatisk gør de fleste af de ting, han tidligere selv måtte gøre mere eller mindre manuelt.

Det ændrede hans dagligdag meget markant, fortalte han, for den software, han havde købt, sørgede selv for at registrere de ordrer, der blev afgivet på hjemmesiden, og når han sidst på eftermiddagen skulle pakke varerne til forsendelse, kunne han blot printe en fuldt færdig pakkeliste ud, ligesom han også kunne printe labels med adresser ud.

Jeg overdriver ikke, når jeg siger, at den professionelle E-handelsløsning sparer mig for mindst to timers arbejde hver dag, og dertil kommer, at systemet også selv sørger for at føre mit regnskab, så jeg ikke ligesom tidligere skal sidde og knokle med det om aftenen, fortalte han.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.