Rengøring i Aarhus

Vil du også gerne leve et liv, hvor du ikke selv skal sørge for rengøring. Sådan er der mange, der har det, oplever Aarhus Rengøringsselskab. Virksomheden har stor succes med at tilbyde både privat rengøring og rengøringsservice til virksomheder.  De private kunder vælger at sætte livskvalitet i højsædet ved at vælge rengøring fra i deres hverdag.

De finder måske at rengøringsopgaverne aldrig tager en ende. Støvsugningen, gulvvasken, afkalkning af badeværelset, rengøring af toilettet – det hele skal gøres igen og igen. Det stopper aldrig. For mange resultatorienterede personligheder er rengøring ligefrem frustrerende.

Private betaler sig fra rengøring

Derfor har de valgt at slippe for rengøring selv og betale andre for at gøre det. Nogle vælger også at få rengøringsfolk til at holde deres sommerhus rent og pænt. Især for folk, der lejer deres fritidshus ud og ikke selv bor i nærheden, er det praktisk for dem at få Århus Rengøringsselskab til at gøre rent, inden næste lejere ankommer.

Aarhus Rengøringsselskab, som du kan læse mere om på www.aarhusren.dk tilbyder også rengøringsservice til virksomheder – såkaldt erhvervsrengøring, både kontorrengøring, butiksrengøring, værkstedsrengøring og særlig steril køkkenrengøring til fødevareproducenter.

Rengøring og trappevask i boligforeninger

En række foreninger – særligt andelsboligforeninger og andre boligforeninger – har faste aftaler med det århusianske rengøringsfirma om rengøring af fællesarealer.

Restauranter og hoteller har faste aftaler om jævnlig tæpperens, som er med til at give et rent og indbydende indeklima til kundernes gæster. Der kan også tilbydes andre former for rengøring og renholdelse, der kræver specialviden eller særlige rengøringsmaskiner for at give det bedste resultat. Det er let og enkelt at overlade enhver form for rengøring til Aarhus Rengøringsselskab. Medarbejderne er rutinerede og erfarne i rengøringsopgaver og medbringer selv rengøringsmidler og alle nødvendige rengøringsartikler til hver enkelt opgave.

Tilbuddet om rengøring gælder alle størrelser virksomheder og boligforeninger. Også de private rengøringsopgaver er velkomne. Ens for mange af rengøringskunder er, at mange af dem kommer af sig selv i form af anbefalinger fra tilfredse kunder.

Mange starter online

De fleste nye kunder ringer eller skriver for at bestille rengøring, når de har været inde og se på hjemmesiden aarhusren.dk. Den giver nemlig – sammen med de personlige anbefalinger – et godt og ægte indtryk af, at her er tale om et rengøringsfirma, der er seriøst og arbejder grundigt.

Alle rengøringsopgaver er velkomne, så i stedet for at sætte en ”rengøring søges”-annonce i avisen er det meget lettere at tage kontakt til dette rengøringsfirma, der udfører rengøringsservice i Århus og omegn.

Konkurrencen er stor, men det er lykkedes dette rengøringsfirma at vokse til en sund og fornuftig størrelse, så alle typer opgaver inden for rengøring kan løses tilfredsstillende. Det er også det, kunderne siger, når de forklarer, hvad der gør dem til tilfredse kunder hos dette Århus-firma.

Geografisk dækker dette rengøringsfirma et stort område. Kunderne behøver ikke være geografisk begrænset til Århus og Århus-området. Rengøring har alle jo brug for, så alle er velkomne til at gøre brug af rengøringseksperterne i virksomheden. For eksempel er der mange erhvervskunder i Viby J.

Som privat er det en god idé at slå sig sammen med naboen eller venner og familie, der bor i nærheden, så I kan bestille rengøring samtidig. Det sparer transporttid for jeres rengøringsmedarbejder og kan – hvis I er mange nok til en mængderabat – spare lidt på jeres rengøringsudgifter.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.