Revolutionerende tøj fra Hoodiebuddie

Jeg har længe været lidt af en modefreak, og har nok brugt lidt for mange penge på tøj efterhånden. Derudover har jeg også altid interesseret mig rigtigt meget for elektronik – og spillet utroligt meget computer. Så du forstår nok min begejstring, da det gik op for mig, at man nu kan forene modetøj og elektronik. Det revolutionerende mærke Hoodiebuddie har nemlig udviklet tøj, hvor elektronik og god stil går hånd i hånd.

Hoodiebuddie er et amerikansk brand, der har fundet på noget så elegant, som sweatshirts med indbyggede høretelefoner. Det er, hvis du spørger mig, enormt smart – og det tilfredsstiller min trang til både modetøj og elektronik. Og hvis du nu sidder og tænker, at det kan da umuligt se pænt ud; så skal du blot tjekke deres kollektion ud. Den er superfed, og passer perfekt ind i den klassiske streetwearmode.

Jeg har altid været tilhænger af streetwear-moden, så Hoodiebuddie er bestemt et mærke for mig. De kommer jævnligt med nye kollektioner, og jeg må erkende, at de passer godt til min smag hver gang. Det eneste jeg var lidt skeptisk overfor i starten, var i forhold til lydkvaliteten – men den er absolut på højde med de in-ear høretelefoner, som du finder i elektronik butikkerne.

Og hvad med så med at få trøjen vasket, tænker du måske? Er det så utroligt indviklet og kompliceret? Nej, slet ikke. Hoodiebuddie har udviklet en særlig teknologi, der gør sweatshirten helt vaskbar – ligesom en almindelig trøje. Du skal altså ikke være nervøs for, at du ødelægger den ved almindelig maskinvask. Det var nemlig min største frygt i starten, for hvis den ikke klarer en almindelig maskinvask – hvad er en sweatshirt fra Hoodiebuddie så egentlig værd? Jeg gider ikke i hvert fald ikke stå og vaske den i hånden.

Hvis du, ligesom jeg, har en trang til nyt elektronik og modetøj – så vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på Hoodiebuddie. Det er god stil og innovative løsninger samlet i et brand. Jeg har efterhånden fået samlet mig et fint udvalg af modetøj fra Hoodiebuddie, og jeg er bestemt ikke blevet skuffet.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.