Sådan cyklede jeg mig til drømmekroppen

Vi motionerer alle af forskellige grunde, hvilket jeg godt kan sætte mig ind i. Nogen vælger at give den gas i fitnesscenteret, så de på den måde kan få kroppen fra deres drømme. Andre vælger at gøre det for et bedre helbreds, mens en tredje gruppe blot vil have en lidt bedre kondition. For mig personligt var det en blanding af alle tre ting, da jeg mener, at en sund krop er ensbetydende med et sundt sind. Skal man opretholde en glad hverdag, kræver det altså en indsats. For mange er dette muren, som de aldrig kommer over, idet indsatsen ikke er noget, som de gider at bruge tid på. Dette kan jeg ikke sætte mig ind i, da jeg vil gøre alt for at opretholde mit smil og min sunde krop. Dette kan klares på flere måder, men for mig var det cykling, der var løsningen.

Cykling var motionsformen for mig

Muren er noget, som de fleste rammer, hvis de træner på en måde, der simpelthen er for kedelig. Jeg har selv stødt hovedet mod muren flere gange, men jeg har ikke givet op, da jeg vidste, at min motionsform var et sted ude i verden. Jeg startede i fitnesscenteret, men skiftede hurtigt den svedige lugt og de mange stønnende mænd ud med fuglekvidder og frisk luft.

Jeg magtede ikke hele opsætningen omkring et fitnesscenter, og derfor søgte jeg altså mod noget andet. Det lykkedes mig at finde frem til cykling efter en lang søgen. En dag valgte en af mine kammerater nemlig at tage mig med på en tur, hvor jeg lånte hans cykel. Denne tur var hyggelig, men samtidig var den benhård, og sveden dryppede konstant af mig, men faktisk var det ikke sådan, at jeg ville give op. Jeg ville fortsætte med at cykle samt opleve det danske landskab, og sådan er det stadig den dag i dag.

Den perfekte cykel

Efter at have fået smag for cykling var der kun en ting i mit hoved. Jeg skulle have den bedste cykel, og det skulle være nu. Jeg havde hørt fra min ven, hvor man skulle købe sin cykel, men inden jeg besøgte hans yndlings side, valgte jeg at kigge forbi Rabatbanditten efter en rabatkode, som kunne gøre min kommende cykel lidt billigere. Det lykkedes, idet rabatbanditten havde en rabatkode til cykelexperten.dk, som var lige den hjemmeside, jeg havde hørt godt om. Dette gjorde mit valg af cykel en del lettere, da jeg nu vidste, hvor jeg ville købe den.

Det tog mig ikke lang tid at finde drømmecyklen, og faktisk kostede den mindre, end jeg havde sat af, hvilket skyldes den i forvejen billige pris samt den procentdel, rabatkoden ligeledes skar af prisen, se den nyeste her. Min start på cykeltilværelsen kunne ikke være bedre, idet jeg havde fået en cykel i den bedste kvalitet til billige penge. Selv min ven var overrasket, da han så mig rulle op i hans indkørsel på min splinternye racercykel, inden vores næste cykeltur skulle skydes i gang. Ude på landevejen kunne jeg hurtigt mærke kvaliteten i min nye cykel, og jeg kunne følge langt bedre med – selv når menuen stod på bakker.

Cykelexperten.dk er et stedet, hvor alt til cyklen skal købes

Der er ingen tvivl om, hvor jeg skal købe alt til min cykel fremover, idet alt fungerer upåklageligt hos Cykelexperten. De har styr på det hele, og jeg kan faktisk ikke komme med en negativ ting om dem. Kvaliteten af deres cykler samt tilbehøret til dem er alt sammen til topkarakter. Kvaliteten er dog langt fra det eneste, de kan byde på. De har nemlig ligeledes en god leveringstid, og har du købt et eller andet fancy til din cykel, skal du ikke vente længe, før postmanden står foran din dør med en pakke.

Dette er nogle af de ting, som jeg mener, er ekstremt vigtigt, når jeg skal handle, men ligeledes er prisen selvfølgelig vigtig. Dog vil jeg hellere give en lidt højere pris, hvis servicen er helt i top. Dette blev dog ikke tilfældet her, idet jeg fik det hele til den halve pris, men stadig var servicen helt i top. Dette kan ikke findes mange steder. Mit råd er derfor, at du finder en rabatkode til cykelexperten.dk, og så går du ellers ind og køber en mountainbike eller en racercykel, så drømmekroppen kan blive en realitet.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.