Samme vare – forskellig pris

Det forstår jeg slet ikke, sagde jeg til min veninde Ida, da vi en dag i sidste uge kom til at diskutere indkøb af tøj i netbutikker. Anledningen var, at Ida og jeg helt tilfældigt hver især havde købt en ny sol top i den samme webshop, og det viste sig, at de var helt identiske.

To priser

Problemet var bare, at jeg havde betalt 149 kroner for min, mens Idas havde kostet 119 kroner. Ingen af os havde betalt noget i fragt, fordi vi begge to havde købt flere ting, så det samlede indkøb løb op i mere end de 500 kroner, som i den netbutik er grænsen for, hvornår der skal betales for fragt eller ikke.

Da vi havde handlet på den samme dag, var det noget svært for mig at forstå, at vi havde betalt forskellige priser, men så gik der en prås op for Ida, for hun spurgte mig, om jeg da ikke brugte rabatkoder, når jeg handler på nettet.

Nej, svarede jeg, for jeg har ikke nogen rabatkoder, og Ida blev tilsyneladende overrasket, for hun sagde i hvert fald, at alle bruger da rabatkoder, for sådan er nethandel jo indrettet, som hun udtrykte det.

Hun viste mig så på computeren, at hun bruger et websted, der hedder ”monsterrabatkoder.dk”, hvor man kan hente rabatkoder til en lang række forskellige webshops. Hun benyttede lejligheden til at hente en zalando rabatkode og lagre den på min computer til senere brug, for vi handler begge to jævnligt hos Zalando.

Mon den slags også kan bruges til mere investeringstunge produkter som for eksempel varmepumper og den slags?

En overraskelse

Jeg skal ærligt indrømme, at det var noget af en overraskelse for mig, at man sådan uden videre kan få rabatkoder til mange forskellige netbutikker, men Ida fortalte mig, at hun hyppigt får et nyhedsbrev fra den pågældende hjemmeside med rabatkoder, så hun bliver gjort opmærksom på det, når der er gode tilbud i forskellige netbutikker, der kræver rabatkoder.

Hun fortalte, at hun tidligere samme dag havde fået en mail med en nicehair rabatkode, og da hun alligevel snart trænger til at få fyldt lageret op med forskellige hårprodukter, kom den da meget tilpas.

Det slog ned i mig, at jeg snart skal have købt et par ny jeans til min mand, og jeg har tidligere handlet tøj til ham i en bestemt netbutik, så jeg spurgte Ida, om man mon også kan få en asos rabatkode, for hvis jeg kan spare nogle penge på de nye bukser til Allan, vil det da ikke være at foragte.

Rabatkoder

Ingen problemer, sagde Ida med et smil, for jeg har før hentet en rabatkode til netop asos på den nævnte hjemmeside. Men det var nu ikke lige den dag, der var en rabatkode til asos, men det var der derimod til en anden netbutik, der også handler med tøj til mænd, så hun hentede i stedet en stylepit rabatkode, for stylepit er også en webshop, hvor man kan købe tøj til mænd.

Men jeg må nu nok lige have Allan med ind over, inden jeg handler, så han får chancen for at være med til at vælge.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.