Skønhedspleje i Hovedstaden

Jeg kan godt lide at holde mig “godt i stand”. Det har jeg alle dage gjort. Jeg har en daglig, ugentlig og månedlig skønhedsrutine, og det får mig til at føle mig godt tilpas, og jeg ved, at jeg altid er velplejet.

Min daglige rutine inkluderer at rense min hud og bruge gode produkter. Jeg bruger nogle gode cremer til både hud og øjne, nogle gode specialprodukter så som serum til min hud. Når jeg bruger makeup, bruger jeg mineralpudder, som ikke lukker porrerne i huden, og jeg er omhyggelig med at rense både det og øjenmakeup af om aftenen.

Jeg barberer mine ben etc. hver dag og bruger en god fugtighedslotion.

En del af at holde sig i god stand er også daglig motion og god og sund mad. Det er også en del af mit daglige sundhedsritual.

Jeg får sådan cirka ugentligt en manicure i København, så mine negle også er i tip top stand. Hver anden uge får jeg en pedicure. Hver uge bruger jeg ansigtsmasker, som er med til at holde min hud fugtet og renset. Jeg bruger også ugentligt en maske til mit hår, så det også ser godt ud.

Jeg har fundet en god og kreativ frisør i København, som sørger for at vedligeholde mine lyse striber. Jeg får også ved den frisør lavet keratin udglatning, så mit hår er nemt at vedligeholde. Uden keratin skal jeg både føntørre og bruge glattejern, og med keratin kan jeg blot føntørre, og mit hår er flot glat. Det nedsætter også tiden ved føntørringen at have fået en keratinbehandling.

En gang om måneden får jeg farvet mine bryn og vipper, og jeg får også rettet mine bryn. Jeg får dem altid rettet med voks og finrettet med pincet. Jeg får en ansigtsbehandling en gang om måneden også. Det er stadig en god ide at få ansigtsbehandlinger, selv om du bruger gode produkter og passer på din hud. Kosmetologen kan nemlig bruge en anden type produkter, der kun er godkendt til salonbrug, og der kan opnåes mere, end der kan ved hjemmebrug. Mange af produkter kan du slet ikke købe som privat. De har også nogle apparater og behandlinger, som du ikke kan gøre hjemme. Dertil lægges den kundskab, de har til hud, og den rådgivning, du kan få der.

For velvære får jeg af og til massage i København ved en frisørsalon/spa. Det er med til at give cirkulation i huden, og det løsner op for stress.

Hvad er dine skønhedsritualer? Og hvordan får de dig til at føle? Hvor meget bruger du på dig selv og din skønhed om måneden?

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.