De store størrelser i tøj

Det har været en lang og sej kamp for min kone og mig selv at komme af med et betragteligt antal kilo, som vi stille og roligt var kommet til at veje for meget. Vi har nok altid begge to haft en tendens til at være lidt for runde i formerne, men da min kone for godt fire år siden blev gravid med vores første barn, løb det løbsk for os.

For min kones vedkommende var det nok sådan, at når hun nu alligevel var blevet uformelig tyk, som hun den gang udtrykte det, så kunne hun lige så godt slappe af og spise, hvad hun havde lyst til. Og så fulgte jeg bare med uden at tænke nærmere over det.

Skitøj til de store

På et tidspunkt fandt jeg ud af, at det faktisk kan være vanskeligt at finde noget ordentligt tøj i store størrelser til mænd, og det var på det tidspunkt, at jeg kom til at tænke på, at det vist var på tide at få smidt nogle af de overflødige kilo. Ikke mindst fordi det jo snart var tid at kigge på ny skitøj i de store størrelser.

En dag nævnte jeg det for min kone, at jeg havde problemer med at købe noget ordentligt tøj, og jeg kan tydeligt huske hendes svar: Jamen, tror du det er lettere at finde noget smart tøj til store piger?

Bedste webshops med stort tøj?

Der er så 2 lækre webshops online, der faktisk servicerer henholdsvis mænd og kvinder med behov for store størrelser, der samtidig er smart tøj: https://www.arkuricurvy.dk/ og https://www.storedrenge.dk/

Nå nej, det kunne der nok være noget om, men jeg havde faktisk indtil da ikke tænkt nærmere over min kones påklædning, for når vi nu begge to var så stærkt overvægtige, er det nok ikke det, man går mest op i.

Min kone fortsatte med at fortælle, at det eneste, hun selv syntes var nogenlunde smart til hende, var et par kjoler i store størrelser, som hun købte i en webshop sidste år. Resten af min garderobe er jo noget, der får mig til at ligne en sæk kartofler, og jeg er efterhånden ved at være godt træt af mit eget udseende, betroede hun mig.

Det gjorde udslaget, og vi aftalte, at vi ville tage os sammen og gå på en streng kur med masser af frugt og grønt og absolut ingen søde sager, som vi ellers begge to holder meget af.

Store dejlige damer

Pudsigt nok kom jeg dagen efter forbi en dametøjsforretning her i byen, som også handler med tøj til store damer, hvilket jeg vidste, fordi min kone har handlet en del i den forretning. Jeg frydede mig på min kones vegne lidt over vores beslutning om at gå på slankekur, så hun igen kan begynde at interessere sig lidt mere for alt det smarte tøj, man kan få i de mere almindelige størrelser.

I forretningens udstillingsvindue fik jeg øje på en smart tunika til store kvinder, og den var åbenbart nedsat temmelig meget i pris. Den lignede noget, der ville falde i mon kones smag, så jeg valgte at gå ind og købe den, og den blev nu også temmelig populær hos hende.

Men nu er det for længst slut med at bruge den tunika, for vi har begge tabt mere end 50 kg, så vi nu kan handle tøj overalt. Hvordan vi tabte os? Vi fulgte denne metode: https://slankeskolen.com

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.