Ud med børnene

Når vejret er godt, og solen skinner, har de fleste forældre absolut ingen problemer med at sende deres børn udenfor for at lege. Og hvorfor er så det? Fordi vi alle sammen ved, at det er godt for vores børn at lege udendørs. Det har også den fordel for de fleste af os, at vi så rent faktisk kan få noget gjort indendørs, når de små poder har travlt med at lege udenfor. Måske er det derfor så mange forældre frygter vintermånederne.

Varm Flyverdragt

Husk en varm flyverdragt til de kolde dage og noget godt regntøj og termotøj til de kolde, våde dage. Der er masser af lækkert børnetøj til vintermånederne. Termostøvler, regnjakker og flyverdragter kan du tit finde på udsalg og tilbud online.

Vejret skifter fra varmt og solrigt til koldt og fugtigt, og det betyder, at børnene ikke kan lege udenfor – ikke? Der tager du fejl. Du har måske de bedste intentioner, når du holder dem indenfor, men det er stadig nødvendigt for børn at komme udenfor at lege – også i vintermånederne. Og nej det er ikke blot, så du kan få noget lavet indendørs, men der er faktisk en masse gode ting for dine børn i det at lage udendørs. Her har du de vigtigste:

Opbygger immunsystemet:

De fleste ved, at børn der er vokset op på en gård, generelt er sundere end dem, der ikke er. Det er fordi disse børn bliver udsat for deres del af skidt, dyr, bakterier og alt det, der får de mere moderne forældre til at tage sig til hovedet. Vi vil gerne tro, at skidt, dyr og bakterier gør mere skade end gavn, men det er faktisk modsat. Når dine børn kommer i kontakt med disse ting på en naturlig måde (altså udenfor for eksempel), vil de være mindre tilbøjelige til at udvikle allergier etc.

Giver motion:

At lege udenfor giver børn noget mange børn ikke får nok af i dag – motion. At få motion, mens du har det sjovt, er den bedste form for motion, og det er præcis, hvad det at lege udenfor giver dig. Cykle, lege tag fat med vennerne, bygge en snemand, kælke, have sneboldkampe og andre udendørsaktiviteter får vores børn til at bevæge sig – noget, som de fleste videospil ikke kan hamle op med.

Stimulerer fantasien:

Det er trist, men en af de ting, mange børn ikke har i dag, er fantasi. Det er fordi, vi lever med så meget teknologi – i dag bliver børn vist alting på computere, TV og videospil etc. Hvorfor skal du gå udenfor og lege røvere og soldater, når vi kan se det på TV? At lege udenfor er med til at udvikle børns fantasi.

Så kom i gang med udendørsleg for dine børn – og er det koldt, er det bare et spørgsmål om korrekt påklædning. Og du kan finde det hele til alle sæsoner på Shepherdshop

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.