Strøm skal der til

Det er ikke kun i sundhedssektoren, at det er vigtigt at sikre strøm til meget vigtige installationer. Overalt i det moderne samfund er der behov for backup batterier til at sikre driften af vigtige services, software og computere og meget andet. Vores sårbarhed overfor strømudfald vokser i takt med vores brug af elektronik til at sikre vores liv og levevis. Sådan er det bare.

Faktisk er det reelt alle brancher, der i dag er fuldstændigt afhængige af elektricitet – og dermed ofte også af batterier. Selv transportbranchen er i dag så afhængige af computere m.m., at back up batterier er et must, oplyser transportadvokat Jesper Windahl til os.

Det er klart, at et så stort behov har skabt et interessant marked for de virksomheder, der ernærer sig ved at sælge batterier af enhver art til strømhungrende danskere. Blandt de største og mest kendte er nok Batteribyen, der oplyser, at de ser et konstant stigende salg af alle typer batterier og de maneg andre elektriske ting, de sælger via deres hjemmeside: http://www.batteribyen.dk/

Masser af billige batterier

Men hvordan ser det ud i dit hjem? Har du back up strøm til din computer for eksempel? Eller hvad med din tyverialarm? Bruger du primært engangsbatterier (brunsten) eller bruger du primært opladbare batterier?

Lad os høre, hvordan din verden ser ud i forhold til batterier – og del gerne dine bedste tips til at sikre dig mod strømudfald med vi andre.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.