Ud af skabet

I de seneste år har vi oplevet en markant søgning på flere skadedyr, specielt insekter som vi vanligvis ikke ser så stor interesse omkring. Det er derfor med stor undren at vi ser vore Google søgninger, hvor folk søger på sølvfisk i sengen og andre steder, hvor man stort set aldrig ser dem. Vi bliver da også kaldt ud for at bekæmpe dem ofte. Og tendensen er næsten altid, at det slet ikke er disse sølvkræ, som vi normalt bekæmper, der nu findes i folks hjem. 

Sølvfisk er ikke nyt

Det er den helt nye art, der er kommet til Danmark og stort set plager alt lige fra andelsboliger til lejligheder rundt i det danske land.  Det er selvfølgelig skægkræ, der er tale om.  Det er muligt, at de ligner hinanden utroligt meget. Men stederne, hvor de dukker op er helt forskellig.  Sølvfisk i køkkenet og på badeværelset er helt normalt og lige så længe jeg kan huske, så man dem, når man tændte lyset.

Bekæmpelse i Odense

Så der er ingen tvivl om, at folk fortsat ikke er klar over, at der er kommet en ny art til landet, der godt nok ligner, men ikke er det samme.  Vi ser det også med myrer, hvor folk ikke kan se forskel på de forskellige arter. Orangemyrer, der ikke er orange men sorte. Biller, som folk tror er kakerlakker. Mår på loftet, der viser sig at være rotter. Man kan naturligvis ikke forvente af almindelige danskere, at de ved alt om dyr. Således er det skadedyrsbekæmpelse Odense og resten af Fyn en niche, som ikke mange har indsigt i.  En af grundene kan jo være, at det lyder ulækkert og frastøder folk bare ved tanken.

Kriblen i sengen

Men det betyder omvendt også, at der er mange kunder der ringer bare det kribler lidt i sengen. Folk tror straks, at de har væggelus, når de ser nyheder eller læser avis om emnet.

Desværre er branchen plaget af mange useriøse udbydere, der ikke giver kunderne den oplevelse, som de fortjener, når de betaler mange penge for en ydelse.  Det mindste man som forbruger er, at får stillet en garanti i udsigt, da det ellers kan være skruen uden ende.  Gad vide om det er derfor de siger, at branchen ikke er konjunktur følsom ! ?  De kan jo blot selv bestemme, hvor mange gange de skal ud for at løse et givent problem. Kunderne har jo ingen som helst indsigt i, hvad der foregår og hvad der skal til for at en behandling løses.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.