Piercinger?

Det var en lidt tankevækkende diskussion, min kone og jeg havde i forrige uge, da vi var på ferie på Gran Canaria. Vi havde valgt at fejre det faktum, at vores yngste barn nu var flyttet hjemmefra i en alder af 19 år, så vi selv på en måde tog hul på en ny del af tilværelsen – nemlig et liv uden hjemmeboende børn.

Diskussion

Vores diskussion opstod en dag, vi lå og nød ferielivet på et par solsenge ved poolen på vores hotel. Ikke langt fra os lå to unge piger på omkring de 20 år og tog solbad. Jeg bemærkede til min kone, at det da var et par kønne sild at se på, men at jeg syntes, det skæmmede den ene, at hun havde flere tatoveringer på både arme og ben.

Ja, sådan noget lægger du selvfølgelig mærke til, din gamle gris, sagde min kone med et kærligt blik i øjnene. Men har du også set, at den anden har en ret diskret navlepiercing? Det måtte jeg indrømme, at jeg ikke havde bemærket, og det var vel naturligt nok, idet den unge pige lå på maven og tog solbad. Jeg har tit kigget på smykker til navlepiercing online selv.

Og så gik diskussionen ellers om, hvorvidt tatoveringer og piercinger er en relevant måde at udsmykke sin krop på. Jeg holdt fast på, at jeg til enhver tid vil mene, at tatoveringer ikke bare er grimme, men de er også noget værre stads at udsætte sin krop for, idet de kun meget vanskeligt kan fjernes igen – og ofte med et resultatet, der efterladen huden med ar af den ene eller den anden art.

Piercing

Det er helt anderledes med en piercing, for med sådan en kan man jo bare fjerne den ring eller anden form for smykke, hvorefter hullet af sig selv vil blive lukket på et tidspunkt, og det efterlader ikke synlige ar, mener jeg.

Det kan du selvfølgelig have ret i, sagde min kone, og det er da nok i de flestes øjne helt legitimt og bestemt ikke udfordrende på nogen måde, når kvinder vælger at have en ørepiercing som du kan se her. Det er formentlig et flertal af alle kvinder, der har fået lavet huller i øreflipperne, så de kan bruge alle slags øreringe.

Det kunne vi selvfølgelig godt være enige om, men jeg kunne fornemme på min kone, at vi ikke var helt enige om problematikken omkring tatoveringer. Selv synes jeg, at de er skæmmende, mens min kone mente, at en lille, diskret tatovering godt kan være pæn, uanset om det er en mand eller en kvinde, der bærer den.

I øvrigt, sagde min kone, er der jo også mange mænd, der er piercet i ørerne, og det kan da også klæde nogle mænd at have en ring i det ene øre. Og så betroede hun, at hun en gang i sin ungdom, før hun mødte mig, havde kendt en fyr, der var piercet i pungen, hvor han havde hængende hele fire små ringe.

Den kunne jeg ikke stikke, for jeg har faktisk aldrig mødt en kvinde med intimpiercinger, selv om de vist ikke er så sjældne. Jeg tror ikke, at så mange escortpiger har dem – eller hvad?

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.