Rejser hele tiden

Nu skal jeg til det igen. Rejseriet. Jeg skal til møde i Tirana på tirsdag, så jeg er ved at finde flybilletter dertil. Jeg bryder mig ikke om det. Jeg skal til et totimers møde, og det tager mig 3 dage. Afsted om mandagen, møde om tirsdagen og så hjem om onsdagen. To gode dage tabt i lufthavne og fly. Og to nætter langt væk fra min egen seng.

Mit job kræver rejseriet

Men mit job kræver det. Flybilletterne til Tirana, som jeg har fundet, er virkeligt billige. Men det tager mig 11 timer at komme derned. Ok, jeg kan finde en hurtigere rute, som ’kun’ tager lidt mindre end 8,5 time. De koster bare 3 gange så meget som de billige. Jeg ved ikke, om det er det værd at bruge firmaets rejsebudget på at være fremme i den by 2,5 time hurtigere. Jeg skal under alle omstændigheder mellemlande et eller andet sted. Det er ventetiderne, der tager tiden. Så valget om, hvilke flybilletter jeg skal købe, skal måske ikke hvile på, hvor lang tid jeg skal bruge. Det skal måske afgøres af, hvor det er, jeg skal vente i mange timer for at nå flyet videre? Jeg kan jo i sagens natur ikke benytte mig af for eksempel afbudsrejser, selvom de godt nok er billige. Se for eksempel her: https://www.rejsepriser.dk/afbudsrejser/

Via Istanbul

De billigste flybilletter går via Istanbul. Det er en ret kedelig lufthavn. Kun hvis jeg kan finde et roligt hjørne der, kan det give mening. Men det kan jeg ikke. Det er jo en kæmpestor hub for hele Mellemøsten og Centralasien. Der er aldrig et fredeligt hjørne. Jeg afviser de billigste flybilletter. Jeg synes også, at det er fjollet at skulle flyve i flere timer mere end nødvendigt. Via Istanbul skal jeg jo flyve ud af kurs, om jeg så må sige.
De dyreste flybilletter fører mig via Wien. Ja, dér er der i hvert fald mange fristelser med shopping. Men der er heller ikke et roligt hjørne. Kun hvis jeg går ind på en af deres VIP lounger. Så kan jeg i det mindste bruge deres WiFi og få noget arbejde fra hånden. Så måske er den dyre løsning i virkeligheden den billigste på den lange bane?

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.