Værktøj på nettet

Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen. Og tag det fra en ældre herre med egen virksomhed og en ikke særlig stor forstand på alt det moderne halløj: De nye og smarte unge udkonkurrerer de gamle, der er tunge i røven! Sådan er det bare, og jeg har et pokkers godt eksempel på det. Det handler om værktøj såmænd.

Salg af værktøj online – fremtiden er nu

Enhver håndværksmester ved, at det med at købe værktøj er en sag, der handler om både kvalitet og pris – og det tager tid. Ofte overlades det til svendene selv at købe værktøj, fordi mester ganske enkelt ikke har tiden til det, og det medfører desværre ofte, at der købes for dyrt. Nogle gange købes der også forkert ind, så for eksempel elektrisk værktøj ikke er kompatibelt med det, der i forvejen findes i virksomheden.

Det har virksomheden e-værktøj.dk fundet ud af, og de har skabt et koncept, hvor man døgnet rundt kan bestille værktøj til lynhurtig levering. Faktisk sender de samme dag, hvis man bestiller inden klokken 14, og det er der dælme ikke mange, der kan.

Mange håndværksmester vender simpelthen ryggen til deres tidligere leverandører, der – vanen tro – har snorksovet i timen i forhold til udviklingen, og i stedet køber de online. Det giver mester eller anden ansvarlig mulighed for at handle når som helst, og det gør mange. Jeg gør det også – og jeg lærte det på en lidt pudsig måde.

Jordstøder gav stødet

Ja – he he. Helt bogstaveligt faktisk. En af mine folk ringede ind til fyraften og sagde, at vi manglede 2 jordstødere på en byggeplads den næstfølgende dag, og jeg lå i sengen med influenza. I min nød spurgte jeg min søn på 14, hvad jeg skulle gøre, og efter 5 minutter på Google kom han og viste mig denne jordstøder.

Jeg var skeptisk, men jeg bestilte 3 samme aften, og de ankom sgu til min overraskelse leveret direkte til byggepladsen den næstfølgende dag som lovet.

Siden dengang har jeg lagt hele mit værktøjsbudget hos E-Værktøj.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.