40plus dating vokser og med god grund

Der er mange 40 plus singler og derfor er der selvsagt sket det, at 40 plus dating er vokset i stort set samme takt, som antallet af singler.

Der er mange gode grunde til, at dating markedet for segmentet 40 plus er blevet større. Skilsmisse procenten stiger i Danmark og folk er bevidste om de ikke vil lade sig nøjes med hensyn til valg af partner. 40plus dating vokser blandt andet af denne grund. Dem som lader sig skille efter mange års ægteskab vil ikke gå leve alene efterfølgende. De vil fortsatte ud og have det sjovt og date ligesindede.

Mange 40 plus’ere har dog svært ved online dating, da mange af siderne henvender sig primært til unge mennesker. Og derfor føler de hurtigt at siderne kan virke useriøse og uoverskuelige at finde rundt i. Men tager man f.eks. en side som 40plus.dk, henvender den sig udelukkende til segmentet 40 plus. De er med dette fokus med til, at 40plus dating vokser. For her er det okay at have ”lig” med i bagagen. Det er ok at have delt sin yngre tilværelse med en anden.

Det kan derimod være sværere for mange unge at acceptere, at der har været en kæreste/partner før dem. Sådan forholder det sig typisk ikke, når det drejer sig om 40 plus dating. I denne aldersgruppe ved de fleste godt, at de ikke er den første store kærlighed. Der er også en helt anden grund til at 40plus dating vokser. Nemlig, at danskerne i denne aldersgruppe har fået flere penge. Den større økonomiske frihed vil de ofte  gerne bruge på at rejse og have det godt. Og det behøver jo ikke være alene.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.