Behandling af stress

Du ved det, måske ikke, men der skal faktisk ikke så meget til, førend du kan få stress. Stress er – som vi alle ved – ikke en sygdom i sig selv. Derfor ignorerer vi ofte symptomerne på stress. Det kan være små symptomer, som du skal være opmærksom på, hvis de er vedvarende.

Maven taler

Fx så kan dårlig mave faktisk godt være et stresssymptom. Du har måske en idé om, at du har spist noget, du ikke kan tåle. Derfor har du dårlig mave. Eller du udvikler måske en idé om, at du ikke kan tåle laktose. Derfor har du dårlig mave. Det skal du altså have undersøgt. Hos en læge. Han kan lave nogle målinger og viser det sig, at der er ubalance i din produktion af hormoner, så kan det godt tænkes, at du har stress – og ikke er intolerant overfor laktose.

Stress behandling

Har du stress, så skal du naturligvis sørge for at komme i stress behandling her. Det er ikke noget, der er farligt. Tværtimod. Stress behandling kan hjælpe dig til at få et liv uden stress. Og dermed til et bedre liv. Et godt og langt liv. Så underkend ikke stress behandling. Vi er mange, der allerede har fået et meget bedre liv, fordi vi modtog tilbuddet om at komme i behandling.

Individuelle forløb

Et forløb med stress behandling bør som regel udvikles på individuel basis. Men der er dog mange af os, som har de samme symptomer, og for os kan det måske være en fordel, hvis vi kommer i et forløb med stress behandling, der foregår i grupper. Det kan nemlig være meget værdifuldt for os at opdage, at vi ikke er den eneste ene, der har det ene eller det andet symptom. Det kan være værdifuldt for os at tale med en anden person, der også har stress om vores symptomer, og hvad vi gør for at få det bedre.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.