Christian Riiber gjorde det…

Der er ikke mange, der kan sige sig helt frie for at have drømmen om at opbygge en god forretning, sælge den og investere i noget nyt, der er endnu bedre. Det tror jeg, er de flestes “våde drøm” om en økonomisk uafhængig fremtid i relativ komfort. Og den drøm opfyldes faktisk for flere, end du tror – men det kommer ikke af sig selv.Og det kommer ikke uden omkostninger. Det kan den danske erhvervsmand Christian Riiber skrive under på.

Christian Riiber

Hr. Riiber opbyggede gennem mange år flere Matas forretninger og havde stor succes med det. Så stor succes, at forretningerne blev tilbudt købt til en ganske interessant pris, og det tilbud tog Christian Riiber imod.

I stedte for at hvile på laurbærrene, kastede Christian Riiber sig over at investere i ejendomme til udlejning, hvormed han altså forblev aktiv i erhvervslivet til gavn og glæde for det samfund, der så rigeligt beskatter mennesker, der gør en forskel.

Som du kan se her, er han yderst aktiv og engageret i en lang række ejendomsselskaber, som han ejer:

Christian Riibers selskaber

Omkostningerne er, at tabloidpressen og Jantelovsramte danskere er yderst perfide i deres tilgang til mennesker med succes på dette niveau. Og det giver sig jævnligt udslag i særdeles triste og moralsk anløbne angreb på personer som Cjhristian Riiber.

Heldigvis er der da også positive udmeldinger om investorer som Christian Riiber, som du kan se for eksempel her og her

Lad os nu glædes over mennesker, der kan følge drømmene, udleve dem og få tingene til at ske!

 

 

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.