En hyggelig dag

Det var med spænding og lidt kriller i maven, at jeg så frem til den kommende weekend. For nogle uger siden var jeg blevet ringet op af en gammel folkeskoleveninde, som det efterhånden var mange år siden, at jeg havde set. Snakken var gået godt i telefonen, og til sidst var vi blevet enige om at mødes sammen med vores børn – men hvor skulle vi mødes?

Jeg foreslog Fårup Sommerland, men min veninde havde et andet godt forslag, som jeg tog imod. Hun synes, vi skulle mødes et sted, som hun havde opdaget for nyligt, som hed Nymarksminde Farmpark. Det var mere stille og roligt end Fårup Sommerland, og vi ville få bedre lejlighed til at snakke sammen i løbet af dagen. På stedet er der bla. en kæmpe hoppepude til børnene, bondegårdsdyr som må fodres, kælne kaniner og fodboldgolf. Fodboldgolf var jeg ikke så bekendt med, men det var et hit hos både børn og voksne. Som på en almindelig golfbane går man en runde og i stedet for små huller til golfbolde, er der på banen huller, som passer til en fodbold. De store af børnene tog selv en runde mere. Læs mere her.

Da vi lidt over middag blev sultne fandt vi køletaskerne frem og startede en af de grill op, som er sat til rådighed på stedet. Kommer der en byge, er der mulighed for at trække indendørs i en stor træpavillon, som er bygget ved indgangen.

Vi havde en superhyggelig dag sammen, og det var sådan en succes, at vi næsten ikke kunne trække børnene med derfra. De nægtede at forlade de små kaniner, som de næsten havde adopteret efter at have siddet ved dem i indhegningen flere timer 🙂 Efter en hyggelig dag blev jeg enig med mig selv om at opgradere dagens billetter til sæsonkort til børnenes store glæde – her vil vi helt sikkert komme igen!

 

Disclaimer

1 kommentar

  1. Det der Nymarksminde lyder da som et rigtig dejligt sted. Ny har jeg godt nok aldrig prøvet fodboldgolf. Men det kunne da være, at jeg skulle udfordre min date næste weekend til en omgang fodboldgolf Gad vide, hvad hun vil sige til det? 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published.