Dating

Dating er bestemt ikke noget nyt fænomen, men siden internettet slog igennem, så er dating blevet uhyre populært. Det foregår nu online, og danskerne elsker denne form for dating. Statistikkerne fortæller nemlig, at der hvert år kommer flere danskere på de store datingsites, og at de i gennemsnit bruger mere og mere tid online. Dating er i dag blevet big business, og de store sites kører ofte store reklamekampagner, som skal få endnu flere til at oprette en profil, og dyrke dating online.

Der er efterhånden også kommet flere og flere specialiserede dating hjemmesider. Et eksempel på sådan et site er 40plus, som henvender sig til singler over 40 år.

At oprette en profil online er super nemt, det kan alle finde ud af, og de store hjemmesider er utrolig nemme at bruge, og det har nu fået alle aldersgrupper til at dyrke dating online. Og siden smartphones kom på markedet, er dating bare blevet endnu mere populært, for nu kan alle tjekke deres profil og chatte med andre singler, mens de sidder i bussen, i toget eller et helt tredje sted. Nu foregår det ikke kun via computeren, men også vis smartphones og tablets.

Dating via internettet er samtidig en sikker form for dating, der er god mulighed for at lære en person lidt nærmere at kende, inden man mødes første gang, og det tiltrækker mange. Samtidig er det nemt at sortere og søge efter emner, ud fra eksempelvis aldersgruppe, bopæl eller ud fra interesser. På ganske kort tid kan du have en liste med mulige kærester, som matcher de kriterier som du selv har valgt, meget nemmere bliver det ikke.

Der er naturligvis også mange som dyrker dating på andre måder end via internettet, men langt de fleste finder hinanden online, og begynder så dating i det virkelig liv, når de er klar til det. Dating er for alle, uanset alder, og alt tyder på at hele datinguniverset blot vil blive en mere populært år efter år. Dating er bestemt kommet for at blive, især på internettet.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.