Display til bærbar

Og selvfølgelig sker det lige præcis, når computeren er bare et par måneder ældre end garantiperioden, bemærkede jeg lidt surt til min kone. Sagen var, at skærmen på min bærbare computer havde fået nogle underlige striber, hvor der åbenbart var tale om, at nogle punkter – eller pixels, som de vist hedder – havde taget skade. Det var startet med en enkelt stribe ned over skærmen, men nu var der mange, så det efterhånden var umuligt at bruge computeren.

Jeg ringede til en af mine gode bekendte, som har forstand på den slags, for at høre, om det var nødvendigt at købe en ny computer. Ikke tale om, sagde han straks, man kan sagtens købe et nyt display til bærbar computer, så når selve computeren ikke fejler noget, er der ingen grund til at købe en ny, for selve displayet koster jo ikke nær så meget.

Mine gode bekendte tilbød endda at hjælpe mig med selve udskiftningen, og han gav mig adressen på et websted, hvor der handles med reservedele til computer. Carsten, som han hedder, har nu altid været en hjælpsom fyr, og det viste sig da også, at jeg trods fejlen på min computerskærm hurtigt kunne finde frem til et nyt display, som jeg bestilte med det samme.

I den samme webshop kunne jeg se, at de også forhandlede ram til computer, og jeg blev faktisk glædeligt overrasket over, at sådan en klods med mere ram ikke er dyrere, så jeg valgte også at bestille en ekstra gigabyte ram, så min computer kan blive noget hurtigere til at reagere.

Det var en god oplevelse med den bestilling, for varerne kom med posten allerede to hverdage senere, og jeg var med det impulsagtige køb af mere ram kommet over en beløbsgrænse, der gjorde, at jeg slet ikke skulle betale noget i fragt.

Jeg kontaktede Carsten og fortalte ham, at mine reservedele var kommet, og jeg var så heldig, at han havde tid til at kigge over til mig samme aften for at hjælpe mig med at montere det nye. Han er ferm til den slags, og det tog ham ikke meget mere end 20 minutter, før både det nye display og klodsen med ekstra ram var monteret, så jeg pludselig stod med en lynhurtig computer med et flot og klart billede på skærmen.

Carsten fortalte, at han et par gange tidligere selv har handlet i den pågældende webshop, og han har også været rigtig godt tilfreds med den service, man får som kunde. Begge de to gange, han tidligere havde købt noget der, var der tale om batterier til bærbare computere, og de var ligesom mine reservedele kommet meget hurtigt.

Jeg skrev mig webshoppens adresse bag øret, får jeg har pludselig fået en ide til en fødselsdagsgave til vores ældste søn. Han arvede for et par år siden min gamle, stationære PC, men tastaturet til den har det ikke for godt, så jeg vil nok bestille et tastatur til PC i den samme webshop, så vores søn kan få det i fødselsdagsgave.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.