Find hinanden på jobbi.dk og få opgaven løst

Har du hus, have og børn eller bare en af delene, så har du måske prøvet at stå i den situation, at du mangler hjælp til at få løst forskellige mindre opgaver. Her kommer Danmarks nye portal jobbi.dk ind i billedet – på jobbi.dk kan du oprette dig og søge efter hjælp til at få løst en opgave. Du kan søge på alt fra en babysitter til en havemand. Omvendt kan du også oprette dig som bruger, hvis du ønsker tilbyde din assistance indenfor f.eks. rengøring eller babysitning.

Jobbi.dk har forskellige kategorier, som du kan søge efter assistance i eller tilbyde din hjælp indenfor, hvis du gerne vil have muligheden for at tjene lidt ekstra.

Kategorierne er:

  • Babysitning
  • Havemand
  • Rengøring
  • Lektiehjælp
  • Dyrepasser
  • Handyman
  • Diverse

 

Har du brug for hjælp til rengøring nogle gange hver måned eller brug for hjælp til den helt store forårsrengøring, så går du ind under kategorien rengøring og opretter den opgave, som du har brug for hjælp til. Vil du gerne tilbyde at køre gennem folks hjem som en rengøringstornado, skal du ligeledes oprette dig under kategorien rengøring. Du er selvfølgelig velkommen til at oprette dig i alle de kategorier, som passer til dig.

Er du ikke lige gift med verdens bedste handyman, kan du finde ham inde på jobbi.dk, hvis du er heldig. Mindre end verdens bedste kan måske også gøre det. En del mennesker har brug for hjælp til fx at hænge billeder op, lamper eller få samlet reolen fra Ikea.

Det kan også være efter en flytning, hvor du står alene med mange mindre opgaver i hjemmet, som du gerne vil have løst. Har du ikke selv lysten, tiden eller evnerne til at klare den slags opgaver i hjemmet, så tøv ikke med at søge assistance på jobbi.dk.

Venner og familie kan være travle, optagede mennesker eller bo langt væk fra dig, så de ikke lige kan smutte forbi dig og hjælpe med en mindre opgave. Og husk hvis dine hænder er skruet rigtigt på, så skynd dig at oprette dig som handyman på jobbi.dk.

Du kan også melde dig som dyrepasser på jobbi.dk. Husk at fortælle om hvilken erfaring, som du har og hvilke slags dyr, som kan passe. Kan du lufte og passe alle størrelser og racer af hunde, kan du passe mere eksotiske dyr og er du også interesseret i den rengøring, som følger med at have kæledyr. Det kan udmugning ved heste, rengøring af kattebakker eller terrarier.

Uanset om du har en opgave, som du gerne vil have løst, eller om du gerne vil tjene lidt ekstra via jobbi.dk, så er det både nemt og ikke mindst gratis at oprette dig på jobbi.dk. Det kan en opgave, hvor du fast har brug for hjælp fx rengøring eller babysitning hver uge.

Det kan også være, at det kun drejer sig om et enkeltstående tilfælde, hvor du nu og her søger hjælp i forbindelse med en flytning, fældning af et større træ i din have eller en helt tredje opgave.

Begge dele er lige godt, så hold dig endelig ikke tilbage for at oprette dig i de kategorier, som du har brug for.

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.